Vztek dohnal Bočanovou k osudovém kroku: Veškerý majetek přenechá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Vztek dohnal Bočanovou k osudovém kroku: Veškerý majetek přenechá

„Jsem u kadeřníka, namíchnutá. Myslím na to, jak mně dneska hnula žlučí nějaká paní a vůbec lidi, kteří takhle přemýšlí a nechtějí u sebe na vsi domov důchodců, aby nemuseli koukat na staré lidi. No potěš pánbůh," lamentuje sedmapadesátiletá Mahulena Bočanová. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
02. 12. 2024 22:29

Prosím Vás, jděte se podívat do LDN, jak se lékaři a sestry chovají ke starým, je to nepochopitelné. Vůbec je nezajímají....a Vy řešíte nějaké lidi, když zdravotnictví se takto chová, proč by se ostatní chovali jinak. Jo červený kříž a jiné organizace pro bezdomovce, kteří nikdy moc nepracovali a do státního rozpočtu houby přispěli, se mají jako prase v žitě. Nesrovnatelné podmínky s nemohoucími staříky verzus bezďáci....já tomu nerozumím.

Michelin
26. 10. 2024 17:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Tara-Tara
25. 10. 2024 10:31

Asi nikdo necekne, když Máňa řve, aby se nedostal do konfliktu s mamičkou a to by asi bylo sakra ostré a ještě by to rozmázla ve všech médiích....

Inka
25. 10. 2024 06:21

Mahulena je skvělá máma. Celá léta žije pro svoji dceru, kterou mohla odložit, navstě­vovat­...vym­louvat se na práci a pracovní vytížení.
Ona si holku nechala a jsou spolu v dobrém i zlém. A ty morální a duševní trosky, co nepochopily hlavní myšlenku už řeší Prosecco.. ?!
Ano, postavit se proti lidskému odpadu, který odmítá ve své blízkosti seniora je smutný, morální úpadek ! To mají odpor k čemu ? Ke stáří ?! Vždyť ty babičky potřebují ke sklonku života klid, pochopení a lásku okolí. Ty senioři nebudou chodit do místní hospody chlastat, nebudou znásilňovat a krást ! Je mi smutno a do pláče ! Budou za plotem a vděčný za blbou lavičku !
Pokud má Mahulena představu, že by svůj dům darovala handicapovaným, potřebným...tak já se hluboce klaním a přeji jenom to nejlepší a nejkrásnější. ❤️

fany22
25. 10. 2024 17:21

Kesitnarf Satim
24. 10. 2024 22:50

V jiných evropských státech by si nikdo nedovolil být proti domovu důchodců.
Pro čecháčky bych udělal zákon že so o své staré musí sami postarat u sebe doma.

Ema
24. 10. 2024 11:06

Ona se teď projevuje stále naštvaná. Že by to bylo tou sklenkou alkoholu? Asi nejednou.

Helena Kořítková
24. 10. 2024 09:29

Tak hlavně, že ji to Proseco zklidnilo. Jinému stačí sklenice studené vody . I na hlavu

Markiza
24. 10. 2024 09:13

JÁ NEVÍM CO MAHU VŽDYCKY DOŽENE K TA K PŘEKVAPIVÝM PROHLÁŠENÍM JAKO NAPŘ.!*** NA RUČNÍK NEBO SMRt snad už bylo dost.Není sama kdo má takové dítě, ale zase zaplést do toho domov důchodců, domov pro autistické děti, závě´t komu co odkáže, Bože to jsme dopadli. Už dost DOST PROSÍM.NENÍ SAMA , KDO MÁ POSTIŽENÉ DÍTĚ

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.