„Jsem u kadeřníka, namíchnutá. Myslím na to, jak mně dneska hnula žlučí nějaká paní a vůbec lidi, kteří takhle přemýšlí a nechtějí u sebe na vsi domov důchodců, aby nemuseli koukat na staré lidi. No potěš pánbůh," lamentuje sedmapadesátiletá Mahulena Bočanová. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Prosím Vás, jděte se podívat do LDN, jak se lékaři a sestry chovají ke starým, je to nepochopitelné. Vůbec je nezajímají....a Vy řešíte nějaké lidi, když zdravotnictví se takto chová, proč by se ostatní chovali jinak. Jo červený kříž a jiné organizace pro bezdomovce, kteří nikdy moc nepracovali a do státního rozpočtu houby přispěli, se mají jako prase v žitě. Nesrovnatelné podmínky s nemohoucími staříky verzus bezďáci....já tomu nerozumím.
Mahulena je skvělá máma. Celá léta žije pro svoji dceru, kterou mohla odložit, navstěvovat...vymlouvat se na práci a pracovní vytížení.
Ona si holku nechala a jsou spolu v dobrém i zlém. A ty morální a duševní trosky, co nepochopily hlavní myšlenku už řeší Prosecco.. ?!
Ano, postavit se proti lidskému odpadu, který odmítá ve své blízkosti seniora je smutný, morální úpadek ! To mají odpor k čemu ? Ke stáří ?! Vždyť ty babičky potřebují ke sklonku života klid, pochopení a lásku okolí. Ty senioři nebudou chodit do místní hospody chlastat, nebudou znásilňovat a krást ! Je mi smutno a do pláče ! Budou za plotem a vděčný za blbou lavičku !
Pokud má Mahulena představu, že by svůj dům darovala handicapovaným, potřebným...tak já se hluboce klaním a přeji jenom to nejlepší a nejkrásnější. ❤️
V jiných evropských státech by si nikdo nedovolil být proti domovu důchodců.
Pro čecháčky bych udělal zákon že so o své staré musí sami postarat u sebe doma.
JÁ NEVÍM CO MAHU VŽDYCKY DOŽENE K TA K PŘEKVAPIVÝM PROHLÁŠENÍM JAKO NAPŘ.!*** NA RUČNÍK NEBO SMRt snad už bylo dost.Není sama kdo má takové dítě, ale zase zaplést do toho domov důchodců, domov pro autistické děti, závě´t komu co odkáže, Bože to jsme dopadli. Už dost DOST PROSÍM.NENÍ SAMA , KDO MÁ POSTIŽENÉ DÍTĚ