Módní kat Filip Vaněk (45) nenechá nit suchou snad na nikom. Svým posledním soudem to však přepískl na plné čáře. Nejoblíbenější českou moderátorku Televizních novin zpražil na dvě doby. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pan Filip Vaněk si nevidí do pusy.Co je to za job urážet jiné lidi? Myslí si, že on je snad po plastikách něco víc,nebo proto, že je stylista Mareše? Že si může dovolit všechno? Ne,je to pouze trapná a směšná figurka. Trochu pokory by neškodilo.
Tak nevím, jak myslel pan stylista tu poznámku o makové panence, přijde mi docela zábavná. Maková panenka je přece púvabná kreslená postavička, ne ? Osobně by mi nevadilo, kdyby mě přirovnali k hezké panence z pohádky.. Ale to mě nečeká, mám od ní daleko.. Jeho některé výroky na visáž žen mi přijdou směšné. Já bych se kvůli nim ale neurazila. Jen bych se zasmála. Zažila jsem těžkotonážnější kecy od lidí..
P. Filip V. to možná myslel dobře se zmiňovanou barvou na vlasech Lucie B. Neboť ona má asi syntetickou barvu, nebo zesvětlovač na báze peroxidu. Když se tohle stále používá, opravdu vlasy může postupně zeslabit, až nakonec bude nutný krátký sestřih. No Lucie jistě sama ví nejlépe, v jakém stavu má své vlasy. Kdyby jejich kvalita moc klesala, ona si poradí.. Třeba přejde na nějakou jinou vlasovou barvu, nebo na přírodnejší zpúsob zesvětlování vlasú.
Pan Vanek je zakomplexovana stárnoucí nespokojena narcisticka kreatura muže, a kope kolem sebe jako male dite, kdyz nahodou neni centrem pozornosti. Lucii sice nemusim, ale ona je skutecne krasna, mila a inteligentni zena, ktera PRACUJE a dokázala toho v zivote hodne. Pan Vanek ne.
Lucie je krásná žena, ať si oblékne cokoliv a tento pán, který nemá rád ženy, ať si kritizuje lidi ze své komunity, leckdy vymóděné, že by jeden zaplakal. Tohle není módní guru (už podle toho, co nosí sám), ale zapšklý a zakomplexovaný gay.
Módní kat Filip Vaněk? Tahle vyžilá mumie si říká módní guru? Zase je tady ten namyšlený, ubohý tvor!!! Bohužel si stále myslí, že je modní guru ... ale je to pouze směšný šášula😊😊😊Někdy je oblečený jako šašek a dovolí si kritizovat jiné???