Obavy o Vondráčkovou! Už mi to říkají i maskérky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Obavy o Vondráčkovou! Už mi to říkají i maskérky

Čtyřiačtyřicetiletá umělkyně jde do všeho vždy naplno. A právě to si vybírá svou daň v podobě zdravotních problémů a do očí bijícího úbytku na váze!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
19. 09. 2024 13:32

Vždyť to nechávají laskavě na ni. Existuje někdo, kdo by to na ni nenechal ? Sama se přece ona dobrovolně rozhodla, že do Star Dance pojede a uvědomovala si, v jakém zdr. stavu se její tělo nachází. Jistě jí nikdo nedržel núž pod krkem a nevyvíjel na ni nátlak, že do toho musí jít, jinak..
V bulváru se LV často řeší proto, že bulvár ji pravidelně připomíná kvůli prezentaci její osoby pro veřejnost. Všimla jsem si, že další účastnice té taneční soutěže nedostávají tolik prostoru, nepíše se tak moc a často o nich jako o LV, v souvislosti s tou soutěží. Zdá se mi, že z ní už teď dělá bulvár hvězdu toho programu, ačkoli ještě ani nezačal.. Tady třeba, že prý „talentovaná všeumělka“ ! Když už chtějí lichotit, tak snad s mírou. Aby to pak nevypadalo směšné. Na všechno umění svéta ona talentovaná asi nebude. Nebo ano ?

Jana Nováková
18. 09. 2024 14:00

Až nebude moct,bude to nad její síly,tak snad dobrovolně odstoupí ne? Nevím co se tady pořad s ní řeší! Nechte to laskavě na ní.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.