„Zaslechla jsem, jak si lidé říkají: To není možné, ona se furt usmívá. To má určitě naučené,“ odtajnila Lucie Borhyová nařčení některých diváků. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Takové vyjádření od něj neznám.. Myslím, že oni dva znají nejlépe své city a postoj k sobě navzájem.. Lucie B. neměla potřebu důvody jejich rozchodu rozmazávat v bulváru..
No viděla jsem na netu starší video, kde ti dva mluví o jejich vztahu. Michala se tam ptali na zlozvyky Lucie – cit.: „Zlozvyk určitě nemá. Zvyky určitě nejaký, ale zlozvyky ne.“ odpověděl. Ke konci zahlásil : cit.: „Jsem šťastný, že ji mám..“ Tehdy mu nevadil její úsměv, její projev. Byl rád, když si spolu povídali. A nepovažoval to za hrané divadlo.. Divné, jak se vše múže změnit. Prý se pak rozešli hlavně kvůli jeho nevěrám, psalo se. Mluvilo se taky o Inne P. což ona popřela. Myslím, že Michal H. by si mohl pamatovat, se kterými ženami si to rozdal. No ale kdoví – pokud toho bylo moc.. Lucii B. se nedivím, že to všechno už nezvládla. Její tolerance má asi hranice. Jinak, nenašla jsem od ní nic, kde by Michala H. ve velkém kritizovala a házela na něj kompletní vinu za rozchod. Ne, ona byla docela diskrétní a do bulváru se moc k tomu nevyjadřovala..
zdroj: https://tv.idnes.cz/lifestyle/borhyova-a-hrdlicka-otevrene-o-sve-lasce.V130605_204716_lidicky_ved
Pokud si vzomínám, tak se Hrdlička po jejich rozchodu vyjádřil, že mu na ní vadilo to její hrané divadlo " jakože stále miloučká a usmívající se" na lidi a on na to neměl to vstřebávat. tehdy se někde vyjádřil, že taková ve skutečnosti není a že mu vadí právě tato komedie. Osobně se mi také nelíbí ten její stále rozchechtaný ksicht od ucha k uchu ve zprávách, jak pořád stejný odlitek.Navíc je " moc živočišná". jemnější ženy, které nehrají žádnou komedii jsou přitažlivější.
Moc mě mrzí jak neskutečně zlý můžou lidé být.Paní Bela je sama to co píše o jiných, hlavně je to dost zlá osoba.Já vás paní Lucie mám moc ráda a vždy když vás vidím mám strašnou radost že jste se nám zase vrátila , myslím si že to hodně dělají média a lidé se prostě chytí jako je to se vším.
Paní Borhyová z těch užvanenych lidí si nic nedělejte to je závist,že vypadáte dobře.Vo je komu potom,kde a co dělá někdo z otců.At si zamete před svým prahem
Madam Borhyová, váš úsměv je maska.
Normální člověk nedává " cheese " - zuby i s dásněmi ven . Normální člověk se buď něčemu usměje, něčemu zasměje a něco ho z plna hrdla rozesměje.Pokaždý vypadá tedy jinak! Jenže váš úsměv je za všech okolností stejný, jak přilepený kanagomem.
Tak si to srovnejte v hlavě a zbytečně nežvaňte!
Co se týče Vás osobně, jste sebestředná, možná i tím, jak vaše matka z vás dělala pořád hvězdu a tak jen málo lidí v dospělosti s vámi navazuje přátelství.
Řecké otce dítěte jste tady představovala coby boháče restauratéra , místo taho tam šůruje v podniku a jen tak si upletl s vámi dítě , o které se nezajímá ( jinak byste to dala na vědomí bulváru).Z Hrdličky jste udělala inseminátora a z fotek s ním " mrazí , všude se cpete jako první a jste jasně čitelná coby dominantní.
Vypadáte , jako byste vyšla ze střelnice na Matějské, jen dát za ucho růži .Nova by měla pracovat na jiné vaší imáge, tohle je hrozný!
Nemám ráda sebestředné a tím pádem ani vás ne.
Jediné co vás může těšit, že podle vás média vytváří klony.Jedním z nich je Perkausová.Nevím, proč média nedávají přednost zajímavým tvářím a jedou na vlně prostoduchých dolls.
Váš omezený, drzý + urážející příspěvek prozrazuje, že nejste žádná bella a to nejen pro Italy. Myslím, že budete spíš nepříjemná až odpudivá osoba, se kterou se člověk nemůže cítit v pohodě i kdyby chtěl..
Lucie B. na rozdíl od vás disponuje příjemným vyzařováním a hezkým úsměvem. Je přirozená, emotivní. Má živou mimiku obličeje, žádná maska.. Vadí vám její krása. To je ale váš problém. Přežvýkejte si ho, když se s ním neumíte vyrovnat. Tŕeba ho jednou spolknete a bude klid..
Tahle moderátorka má vkus, dokáže se dobře nahodit. Do otců jejích dětí vás nic není. A rozkazovat vy nebudete, na čem má Nova pracovat. Zapište si to za uši, ženská.
yarda : Jsem se zasmála.. Napsal jste to stylem, pana doktora z 19. století, po 30 letech praxe..
No taky mám podobný pocit z ní. Její nervy asi nemají dnes svúj den.. Jinak, spisek páně Batisty neznám, no omývání se ve vlažné vodě - znám. Myslím tím ale sprchování celého těla. Zabírá hlavně v letních vedrech na to hoŕko a dusno ve městě.. Nevidím důvod, proč by ta rada od vás měla urazit zdejší „bellu“.. Pokud se urazí, nemá pak smysl pro humor a na sebe bude háklivá, až moc. Ale na druhé - to už ne..
Jo ? Ale byl jste přesvědčivý ! Já, že z vaší hlavy, co si dělá srandu.. Nebudu až takový znalec české filmografie, jako vy. Raději už jdu spát. Dobrou..