S právníkem Michalem Smečkou (35) je Lucie Borhyová (45) už víc než sedm let a zdá se, že po boku mladšího partnera konečně našla štěstí, které dlouho hledala. Do světa ho ale křičet nechce, hlavně proto, že se jí to v minulosti příliš nevyplatilo...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Lucie je krásná žena, které jen babizny plné jedu závidí. Lucii přeji hodně zdraví, šťastný a pohodový vztah plný lásky a radost z dětí, aby se mohla stále tak krásně usmívat...Beladono, už vám někdo řekl, že karma je zdarma? A zrcadlo doma máte?
Paní Beladona, co to píšete za nesmysly??? Lucie Borhyova rozkynuta ženská???? Má výstavní tělo i po 2 dětech...je celá výstavní...je to Váše pouhá závist..tak neurazejte..
Jak ordinérně ? Kolik žen v jejím věku by chtělo mít takovou kvalitní hustou dlouhou hřívu, ale nejde to už. A některé si potom nechají natrvalo nasadit na hlavu cizí vlasy. Co mně se nezamlouvá.. S líčením to ona nepřehání, vůbec nepúsobí vulgárně a má milý spontánní úsměv. Podle mě se Lucie B. umí pěkně nahodit. Vkus na muže též nemá špatný. Michal S. mi připadá jako takový jemný hezounek. Snad se někdy vezmou..
Kristepane, já vím, že má s Novou smlouvu a musí vypadat tak, že blondýna a dlouhé vlasy, jenže to je z doby, kdy jí bylo dvacet.Teď je to rozkynutá ženská a s tou " hřívou " je vážně, jak adeptka na roli vysloužilé štět-ky z Perlovky.
Copak to i ona sama nevidí!!!
Vypadá dost ordinérně, není to dobrý