Svatba Pastrňáka na Hvaru: Nekonečný mejdan na ostrově slastí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 28. května 2025

Svátek slaví Vilém, zítra Maxmilián

Svatba Pastrňáka na Hvaru: Nekonečný mejdan na ostrově slastí!

Třídenní mejdan plný hvězd a luxusu na chorvatském ostrově Hvar! Při pohádkové veselce si vytoužené »ano« řekl zlatý hokejový hoch David Pastrňák (28) a jeho láska Rebecca (30).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
06. 08. 2024 10:17

Když chudý kluk k majetku přijde , rozhazuje jako divý. Peníze si vydřel, o tom žádná, ale já tohle neobdivuji.Rozfrcat tolik peněz na nájem celého hotelu pro skoro stovku lidí a celé dny hostit , to není znak velké inteligence a ta jeho původem Chorvatka na tom bude stejně.
Ano - v minulém režimu se matky obětovaly běžně pro děti víc, se mi zdá.Dnešní matky v Česku s těmi obrovskými výhodami pořád jen fňukají , ale děti začínají být opožděné oproti minulému režimu vědomostně a IQ klesá , ony si už pomalu s dětmi ani nepovídají, nestíhají ( proč ) pořádně děti vést.
Český systém je moc rozdávačný.
Jo a zajímalo by mě, když sem dorazí těhotné Ukrajinky, anebo zde až otěhotnělé , které nic neodpracovaly do společné kasy Česka , zda automaticky dáváme porodné, rodičovskou 400 000 Kč ,( mateřskou dát nemůžeme, když tady neodpracovaly nic, ale jakpak jim to nahrazujeme? ) .O tom se nemluví a jsou jich desítky, dnes už přes statisíce .Na 4 roky mají dovolenou v Česku ? Běžně vídám dítě do 2 let a další ještě v břiše , tedy jistě mají od nás zabezpečení .A to mi přijde mi to hodně nefér vůči našim matkám , měla by to hradit Ukrajina. Dotuje ji celý svět Nás nikdo.Ani od EU na ně Fiala nevyjednal nic!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.