Život v dusivé nejistotě! Adamczyk se rozhodl jednat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Život v dusivé nejistotě! Adamczyk se rozhodl jednat

Herec Marek Adamczyk (36) moc dobře ví, jak těžké je se v uměleckém světě uchytit. A když už se vám to povede, nikdy nemáte jistotu stálé práce. Rozhodl se, že s tím zkusí něco udělat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Ella
02. 08. 2024 17:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dana Víšková
02. 08. 2024 11:05

Dana Víšková
02. 08. 2024 11:05

Ach ta závist, ta je mocná...

defakto
01. 08. 2024 20:00

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AHel
01. 08. 2024 17:47

To mě tedy naštval.... prý nemají na penze, platy za pár hodin práce v porovnání s jinými zaměstnanými liidmi je dvojnásobná a bude něco povídat. Může dělat vedoucího v Bille, ten má prý 58 čistého....vstoupit do asociace je ukazuje, že není dobrý herec, tak jde dělat bafuňáře...mě se za chvíli tím, šklebením úplně zoškliví. Herci vždycky měli hluboko do kapsy, to ví každý, tak co bych chtěl....ať to jde zkusit do USA, nejdříve zametař, pak barman, tesař, myč aut a když bude dobrý bude třeba druhý Ford a jemu podobní....mladej, zdravej, s rukama a půjde do asoci­ace.­....zk­lamal mě.

Marek Adamczyk
03. 08. 2024 11:44

Do asociace jsem vstoupil, abych pomohl kolegům, kteří to potřebují. Já mám teď to štěstí, že to nepotřebuji. Ale myslím, že je dobré snažit se něco udělat také pro ostatní. Zrovna v té Americe mají nejsilnější hereckou unii na světě a 90% herců v ní je členem. Proč asi? Protože vědí, že se za sebe musí taky umět postavit. A na tom není nic špatného. Marek

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.