V sobotu bylo v rodině Taťány Kuchařové (36) veselo. Bývalá Miss World z roku 2006 totiž provdala i svou druhou sestru Livii. I tentokrát se podle rodinné tradice obřad konal v Kostele Nejsvětější Trojice v Opočně, kde si brala Taťána svého prvního manžela Ondřeje Brzobohatého (40). Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ondřej zřejmě neinformoval Taťánu před jejich sňatkem o své zálibě - o jeho prezentaci se v osobě Tiffany + aktivitách v souvise s tím.. Myslím, že kdyby tohle o něm tehdy věděla, možná by přehodnotila vztah s ním. Pokud se mýlím, v tom případě podcenila do budoucna pro ni nepříjemné důsledky s tím spojené. Každá žena skutečně nemá na něco takového žaludek. Daniela má, ale je to jev neobvyklý. Kdoví, dokdy jí bude silné trávení fungovat.. Jinak, mně přijde trochu směšné, že Ondřej se nastěhoval jen 300 m od Táni. Měl snad neovladatelnou potřebu být blízko ní a potkávat ji jakože náhodně nadále ? A proč ji musel zažalovat ? Jako by jí nechtěl dopřát úspěšné vyřízení církevní anulace, zdá se mi. Tohle mi nepřijde hezké od něho.. Jemu to múže být jedno, neboť pro něj byl církevní oddací obřad asi jen divadelní fraška. Jenže Táňa je katolička a pokud chce mít další vztah, bylo by pro ni lepší, kdyby netáhla furt na zádech Ondřejka v církevním sňatku, zavěšeného jako v těžkém batohu na jejích zádech. Co mu tak vadilo, že se veřejnost dozvěděla o jeho volnočasových aktivitách v souvislosti s Tiffany ? Vždyť on se za to nestydí, že.. Ohledně zveřejnění cirkevní žaloby nemám ujasněný názor. Podle mě nejsou hodnověrné dúkazy, kdo přesně je za tím. Slovo proti slovu – nic víc.. Jinak myslím, že se Taťána necítí být zhrzená - chtěla se s ním rozvést a teď je ráda, že s Ondřejem nemusí být. Nezdá se mi, že by fakt tvrdila, že ho zničí, pomstí se mu a podobné kecy.. Mě by možná trefil šlak na jejím místě, kdyby po mně šla nějaká „Tifanny“ v osobě partnera – chtěla by moji kosmetiku, silonky či kabelky, chtěla by se hrát se mnou a kdoví, co všechno ještě by chtěla ! . Nemám na to nervy.. Myslím, že Táňa se v něm příšerně zklamala - vidět jí to v očích. Přizpůsobovala se, snažila se v tom manželství, no nešlo to. Zbytečně ztratila roky. Asi ji nebaví být součástí hry na drag gueen. Snad už bude lépe..
Neinformoval ji? Ale no tak. Chodili spolu dlouho, a ona byla součástí těch zábavných mejdanů. A zažaloval ji pro pomluvu. To je občanská kauza, která nemá s církevní anulací žádnou spojitost. Ty převleky byla jeho soukromá zábava, a nikdo není povinen o své zábavě informovat veřejnost. Taky se zřejmě za některé věci přímo nestydíte, ale kdyby Vás vláčeli tiskem, a kdekterý primitiv by si na Vás brousil ostrovtip, nadšená byste nebyla. Jenže tady šlo hlavně o další věci, z kterých ho nařkla. A jak kdekdo vysvětloval, “musela” to udělat, protože církev má pro anulaci velmi přísná pravidla. Jen tak nějaký důvod, pro který se často lidi rozvádějí, nesoulad, nevěra a tak, jako závažný nebere. Taky se důkladně poradila. A vybavila. A vybarvila.
Lekno, mně se to svým způsobem líbí, že jste tak důvěřivá, určitě jste hodný člověk. Ale kde zůstala logika?
Ondřej už byl předtím i odstěhovaný, ale ani návrat jejich vztah/nevztah nevyřešil. Ona se t a k moc rozvádět nechtěla, že dokonce uvažovala chvíli o dítěti. Prostě nechtěla, zaboha ne, proto vyhrožovala. Netvrďte opak. Byla by to lež. Psychoterapeut, farmaka, nekonečné ublížené kecy o toxickém partnerovi to jenom podtrhují. A za to bych ji neodsuzovala.
Ale za tu špínu, co provedla, ano. A Vy možná máte jenom málo informací. Opravdu tohle NENÍ slovo proti slovu. To může být mezi dvěma, co jsou ve sporu. A i pak je třeba přemýšlet, cui bono.
Ale tady je to přece naprosto jasné. Vyhrožovala, že dovede být hodně vzteklá, víme i z vyjádření přátel. A teď to pokoření! Plánovala pomstu. Že obcházeli nakladatelství s pamfletem : Můj život s Tiffany, ale všichni ji odmítli, to Vám taky nic nenapovídá?
Spolčila se s novinářem, zaměstnala ho. A prý nevěděla, že pracuje pro bulvár. To ví kdekdo, i já. Zneužila ho. A pak se ještě ujišťovala, že bulvár opravdu “musí” chránit zdroj.
Nerada se opakuji, ale novinář u soudu předložil i sms a maily, kdy ho popoháněla, netrpělivá, kdy už s tím konečně vyjdou
fany22: Ano, jistě nemám dost informací, abych zde mohla tvrdit, že můj názor ohledně této "kauzy" je ten nejsprávnější. Co ani tvrdit nechci. Byl to jen osobní pohled na věc – jako od nezúčastněné osoby.. Podívala jsem se ještě teď trochu více na info ohledně téma. Je to celé smutné. Nepříjemné pro oba, že jejich vztah skončil až obžalobou ex-manželky. Dva dospělí lidé - bývalí manželé, co se měli rádi. A nebyli již schopni vzájemné komunikace ? Mohli si spolu sednout, promluvit si jako lidské osoby - ne jako 2 nože obrácené proti sobě.. Možná by se vše vyřešilo v klidu. Ondřej i když nebyl nadšen ze zveřejnění jeho záliby, myslím, že se mohl povznést a projevit velkodušnost jako muž. Pokud byl názoru, že v cirk. žalobě je on pomluvený a jsou tam nepravdy, třeba by stačilo iniciovat s Tánii setkání za účelem objasnění věci. Existují také mediátoři, například. Dalo se tohle řešit méně drsně, podle mě. Co už..
Lekno, tak to není. Církevní žalobu skousnul. Ono je to vcelku každému šum a fuk, co tam nakydala. Ať je to už za ním. Konec. A církevní žaloba je tajná, ta na veřejnosti nemá co dělat.
—
Šlo a pořád JDE o to, že na něj poštvala bulvár s úmyslem zničit mu kariéru. Jak vyhrožovala. Byla to ona, a není zde žádný “názor proti názoru”. Zneužila právníky i Procházku. Jde přes mrtvoly.
fany22: Pokud Táňa měla zájem, aby bulvár prostřednictvím toho p. novináře zveřejnil na Ondřeje info o té jeho zálibě, asi jí šlo o to, aby se veřejnost dozvěděla něco z jejich důvodů, proč se ona rozvádí. Neboť předtím se dost bulvár obouval do ní ohledně jejich manželství, ne do něj. A dopadlo to tak, že žádná skutečná bulvární štvanice na Ondřeje se v podstatě nekonala. Spíš mám pocit, že tím ona podpořila bulvární štvanici na sebe. Pokud jste si nevšimla, bulvár kritizuje ji. I když se zveřejnila ta jeho soukromá záliba, Ondřeje žádný bulvární plátek za to nekritizuje, neviní - že tahle záliba mohla nehezky ovlivňovat manželku a být též příčinou krachu jejich vztahu. Bulvár v článcích ho vynáší a hájí za to, že si rád hraje na Tiffany. Opravdu nevidím žádnou bulvární štvanici na něj. Propírá se tam spíš ona jako ta zlá, což poskytla bulváru info o jeho zálibě - hře na Tiffany a činnostech s tím souvisejících. Myslím, že neměla Taťána bulvár do toho zatahovat. Mohla se na to vykašlat a netrápit se nad tím, že ji tam kritizují. Bulvár se ještě více obrátil proti ní.. A stále jsem názoru, že Ondřej nemusel ji kvůli tomu zažalovat, mohl si to odpustit. On si rád hraje na smířlivého dobráka, zdá se mi. Proč tedy na věc nešel lidsky ? Přijde mi, že ji obžaloval jako takový středověký inkvizitor. A to kvúli hře na Tiffany ! Tragikomické.. Myslím, že se tohle všechno dalo řešit mírnější cestou.
A nevím z čeho usuzovat, že by OB měl být homosexuál, jak Kuchařová opakovaně naznačuje. Nic tomu nenasvědčuje. I kdyby byl, a ukázalo se to až časem, bylo by to totéž, jako např. Musil, který dokonce nejprve měl dvě děti. Nebo Smutná. Ale nikdo z jejich partnerů se nezachoval takhle hnusně, jako ambasodorka OSN, která veřejně deklamuje fráze o rovnosti menšin.
fany22, no promiň, ale chlap, který si libuje v dámských šatech, veřejně se tím ještě chlubí a předvádí, není normální chlap!
Taťána je opravdu velmi chytrá a inteligentní žena, Brzobohatý jen dokáže dělat ostudu svému otci! To jeho "skládání" písní, hudby k filmům, jím předělávané Troškovy veselohry, to je obraz bídy a utrpení! Kohoutka na hlavě a šaty s volánkama, to je úroveň! A na to si ještě vyhrne rukávy!
Obecně zhrzené ženy mají k pletichaření větší sklony než muži. Je to vědecky dokázáno. V tomto duchu omluvte Kuchařovou, to je život, to se stává...nechte ji už být. Sama si naložila až až.
Ano, Ondřej se konečně našel. Stylizoval se do Taťány jako drag queen a za manželku si vzal "babochlapa".
Prostě má problémy s orientací, které ke své spokojenosti vyřešil.
Kuchařová vede spor? Nikoli. Spor, a dnes už možná ani spor, ale fakt je, že Kuchařová, která vyhrožovala, že jestli se s ní Ondřej rozvede, zničí ho, a každopádně se o to pokusila, jen potvrdila, jaká je to duševní chudinka.
“ A kdy už s tím vyjdete na světlo? A chápete, že MĚ by to poškodilo, kdyby se zveřejnilo, že jsem to bulváru poskytla já?”
—
“ A říkám už naposledy, že já jsem žádné povolení k zveřejnění nedala.”
Tohle je tak ješitná, sebestředná a zlá komediantka, že se vůbec nedivím, že o ní nikdo ani nezakopne. S nikým, kdo neustále hraje, se žít nedá. A s někým navíc ještě zlým a mstivým, už tuplem ne.
No tak.pronikla informace z nějakýho církevního blábolu.Stejně všichni vědí jakej ve skutečnosti ten s tou mastnou vlnou je,tak o co jde?Loni jel do Varů s černě nalakovanejma nehtama a byl tam sám za sebe.Zbytečně to hrotí a pro pravdu se zlobí.
Píšete hlouposti. O žádné nalakované nehty nebo třeba Kornovu sukni, Krajčovy kabelky, a tak pod., vůbec nejde. Ona jeho zábavy sdílela, a pokud ji to přestalo bavit, nemusela s ním žít. Jenže Ondřej byl zřejmě jediný, kdo si ji vůbec chtěl vzít, a to pokoření, že chtěl odejít, neunesla. Vyhrožovala, ale on to udělal přesto.
Proto pod záminkou jakési církevní žaloby vytáhla spoustu nesmyslů, dokonce jakousi sexuální nevyhraněnost, aby to mělo grády. Přitom se ale rozvodu se bránila jak čert kříži.
Takže věřím, že ji velmi hřeje, když si primitivové v diskuzích ještě přidávají pikantní detaily, které dokonce ani ona nenapsala, vyžívají se v tom. Ale ve skutečnosti převádějí jen svou oplzlost a omezenost.
Realita je, že Ondřej Brzobohatý je talentovaný a úspěšný hudebník, a ona samolibá, stárnoucí, bývalá kráska, sice s diplomem, který ale nikoho už moc nezajímá. K tomu navíc lhavá a mstivá. Tak je jasné, kdo je na tom líp.
Mať za manžela niekoho, kto je radšej ako Tiffany, nie je pre normálnu heterosexuálnu źenu žiadna výhra... Skor je zvláštne, že sa nerozviedla skorej.
By ma zaujímalo, či by vám vyhovovalo, keby váš manźel predvádzal to, čo on.To asi ťažko. Skor to vyzerá, že sa mu tá, ako ste ju označila, "starnúca kráska", možno páči.
To by vysvetľovalo tie negatívne komentáre na jej osobu.
Fany, ona se rozvádět nechtěla, ale on také ne. Proč by jinak na začátku léta inicioval obnovení manželského slibu?? Začali se pokoušet o dítě. Několik měsíců poté se sblížil s Písařovicovou a najednou byl rozvod.
To je pro ženu, která společně s milujícím manželem, usiluje o potomka, velká rána při pádu z nebe.
Nelíbí se mi, že pak rozmazávala rozvod v médiích, ale nedivím se. Nikdo z nás tady, takovou hrůzu a beznaděj nezažil. Přišla o svůj luxusní domov, který museli prodat při rozvodu, přišla o naději na dítě, na šťastnou rodinu.
Kdo ví, jak dlouho jí bude trvat, než nějakému muži uvěří, než najde kvalitní vztah. Jestli ještě bude schopna přivést na svět dítě.
Muž, který opustí ženu po mnoha letech manželství, když je jí již 34 let, by měl být potrestán. Měl dost času na to, aby poznal, že s ní není šťastný a ukončil to manželství dříve.
Diant.- vidím to trochu jinak. Nesoulad tam byl dlouho. Když se muž odstěhuje, je to sakra významné. Pak se zase vrátil, proč ne, rozhodnutí rozvést se se nedělá po jedné hádce. O té obnově jsme si už psali, žádné překvapení pro T. to nebylo, měla už vybrané šaty, a od něj zřejmě pokus, dobrá vůle. Nepovedlo se. Jejich problém.
A teď k tomu podstatnějšímu - pokud by jí vadily Ondřejovy zábavy, mohla se právě ona rozvést už před lety. Ale začaly jí vadit právě až ve chvíli, kdy se on rozhodl odejít.
Nedivíte se jejím výlevům v médiích? Zvláštní, že u jiných to vnímáte kritičtěji. A z čeho soudíte, že zrovna ona je dobrá, nebo vhodněji, použitelná partnerka pro život?
Já si to třeba zrovna nemyslím.
Nevšiml jste si, jak z ní samolibost a sebestřednost přímo kape? Ale to sem nepatří. Nehodnoťme jejich povahy. Ovšem oboustranně!
Že zažívala hrůzu a beznaděj jako nikdo…a přišla o naději na dítě…Tak pravda je, že rozvod/rozchod zažila spousta žen i v tomto věku, i bez dětí.
Po tom dítěti nijak neprahla, ještě ve 33 bylo času dost. Poslala ho na vyšetření, jestli záliba v převlecích není dědičná, to vám připadá běžné? Nebo lépe: pokud na něj měla takový názor, proč asi na manželství tolik visela? A nepletu se, že jste to byl právě vy, kdo tady “chápal” její pochybnosti, že?
Tak to shrňme. Vy nevíte, jak vypadalo jejich soužití, a kdo byl víc zklamaný. Já taky ne. Proto se nedopouštějme nesmyslných hodnocení, které nám opravdu nenáleží. Ale oboustranně!
Pokud byla Kuchařová nešťastná, mohla/měla odejít ona. Třeba pět let předtím. Nebylo jí patnáct, sebevědomí na rozdávání. A byla s ním deset? let.
—-
Nejpodstatnější je však, že ona svou uraženost dovedla do hnusných a nemorálních konců. Které VY z nepochopitelného důvodu úplně vynecháváte. A nejde snad právě o TOHLE? Tak jen stručně: mstivost, zákeřnost, prolhanost, které předvedla, ji opravdu pro další potenciální vztah hodně diskvalifikují. ANO. Ale litovat ji pro to opravdu nebudu.
Dodatek - uvědomujete si, že její úchylný záměr “zničit ho, usvědčit ho” (z čehokoliv, co by ho poškodilo), měl být načasován k fiktivní, plánované zprávě v bulváru, že se Daniela od něj odstěhovala? Že její rafinovanost a nízkost je bez hranic?
Chápu, že se vám Kuchařová líbí, i mně se před lety líbila, a vadilo mi dokonce, když ji lidi kritizovali za její projev.
Ale to už je pryč. Kuchařová je pro mě … no, radši to nenapíšu. Možná mě víc mrzí, že s vašimi postřehy a úvahami, které jsem téměř vždy považovala za racionální a věcné, na úrovni, nemůžu souznít. Třeba věta, co by asi na Ondřejovo chování řekl Radek, mi připadá až neskutečná.
No nic. To je život.
fany22; tak teď si mě rozesmála, nejkrásnější žena planety a Brzobohatý byl jediný, kdo si ji chtěl vzít! On se producíroval a naháněl jiné ženy, ještě když byl ženatý, ale pomlouvat budeš Taťánu!