Mišík poprvé o vztahu se Sandevou: Prachař mimo hru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Mišík poprvé o vztahu se Sandevou: Prachař mimo hru?

Pozvat si do podcastu, kde není žádná otázka zakázaná, Adama Mišíka (27), se ukázalo jako skvělý tah, díky kterému opět znovu trochu povyrostla úspěšnost pořadu Agáta a Ornella. Mišík totiž zavzpomínal na studentská léta a svou první velkou lásku. Shodou okolností jde o současnou přítelkyni Agátina ex Jakuba Prachaře (40).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Tara-Tara
30. 07. 2024 11:20

dle mého názoru je Sandeva jen takové hloupoučké telát­ko..­.ovla­datel­né, a jdoucí jen za nějakou slávou....ale toho Prachaře ji opravdu přeji....uvidí sama

Jana Kopke
16. 07. 2024 15:27

No to je zase nadpis. Ty pisálci jsou fakt na blití. Proč Prachař mimo hru. Z celého nadpisu to vypadá jako že se s Prachařem rozešla a chodí s Mišíkem. Přitom je řeč o první lásce před X lety. No oni to schválně dělají zavádějící, aby se to četlo. To je hnus velebnosti.

AHel
16. 07. 2024 09:16

Agáta s Ornellou jsou bahno a naprosté ubohé dno. Agáta je jasná, ale Ornella mě překvapila, připadala mi, že má všech 5 po hromadě a že má celkem úroveň. Podle mě si velmi zhoršila mediální pověst a to je škoda. To jí ty prachy za do fakt stojí. Smutné.

hejhej
16. 07. 2024 11:27

AHel: Naprostý souhlas.
Dvě hloupé bulvární prostitutky.

Alva
16. 07. 2024 09:10

Jana Nováková 👍🙂

Jana Nováková
15. 07. 2024 17:06

Jestli je Sára s Prachařem nebo by byla s Mišíkem,tak bych to hodnotila,že šlápla z bláta do louže.Prachsř se přetvařuje a hraje si na celebritu a Mišík si pořád honí ego.Na to co "umí" má přehnaný sebevědomí.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.