Měl čtyři dcery, ale vždycky si prý přál syna. Karlu Gottovi (†80) ho dokonce na jedné společné dovolené nahradil potomek Agáty Hanychové (39), Kryšpín (12)! Jak k tomu došlo?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak na takové pikantnosti jsem si u Agáty už zvykla. Ta by snad odpřisáhla úplně všechno. Mají to nejspíše v rodině. Co by na to dnes řekl Karel Gott, že pohádky má také rád. Dobře, možná se potkávali, prohodily pár vět, ale že by se Karel Gott třásl každý den na to, aby na dovolené trávil hodiny s Agátou, to snad ne. Ta památeční věta, že chtěl vždycky syna už je ohraná. Prý už tady jeden syn běhá pár let, to zase tvrdí Dominika. Ach jo. Ať už nechají Karla Gotta na pokoji. V jiném článku zase starosti, kam se poděla miliarda z výdělků Karla Gotta. Co je komu do toho, byly to jeho peníze. On sám nejlépe věděl, jak s penězi naložit, a určitě udělal dobře.
Agate bych uprime neveril ani nos mezi očima. Ona sama je takový přírodní ukaz. Nebyt maminky a oskubavani byvalych manželů, kdo by ji dnes znal. Paní Zilkovou jako herečku a i charakterove mám rád, ale z meho pohledu se Agata zrovna moc nepovedla. Ona a Soukup se vlastně k sobě hodili. Skoda, ze jim to nevyslo
Každej se může bavit s kým chce a i na dovolenou může jet sólo.My jsme takhle podobně strávili dovolenou s generálním ředitelem našeho závodu.Něco jsme popili,pokecali si a po návratu jsme se nevyhledavali.Občas jsme se viděli na nějaké konferenci,tak 1x do roka.Ale dovolená byla fajn.On si oblíbil našeho syna,sám měl dvě dcery.Náhody se stávají,tak proč by se to nemohlo stát Agátě.
Ale to přece nikdo neříká, že lhala. Ale že z toho zase udělá událost, aby na ni padl ten hvězdný lesk. Gott byl ze své podstaty vlídný a slušný, tak si párkrát pinknul nebo kopnul do míče pro pobavení tehdy dvouletého, roztomilého Kryšpína. Nic víc.
To Žilková vytáhla silnější kalibr. Seděla v autě : MĚ sváděl Gott! Protože ji šel vyprovodit k autu, když tam pro něco přijela…
Tak za 1) dvouleté dítě ani kopat neumí, tak si s ním asi nekopal, možná mu sem tam hodil balón a šel dál
2) chudáci lidi v letadle s uřvaným dítětem! Kdyby se mu věnovala, tak by asi neřvalo.Cpát ho sušenkama na tak krátkém cestování je hovadina, 3) a to myslím vážně - na Agátu může udělat dojem každý , kdo něco přečetl .Karel Gott nebyl nijak pronikavý intelekt , něco vyčetl, něco dal život, takže přehled o leččems měl, ale zasekl se na pár věcech - ilumináti, pár autorů obrazů a to furt opakoval.Od politiky se alibisticky distancoval a jinak ? Jeho samoucké " filozofické úvahy " a la učence by mě akorát zvedly ze židle a šla bych pryč.Mírně osobně jsem ho znala.Nezajímal mě.
Ta praštěná, hloupá Hanychová už opravdu neví, jak se zviditelnit. Ovšem ničím zajímavým, jen samýma stupidnostma - není se čemu divit, je nesmírně hloupá.
Rodinu měl, Charlotte je dnes18 let, Nelly 16 let.
Až sem v pořádku, ale, že by se Gott kamarádil s touto trapnou osobou, tomu nevěřím.
Pokud se tam opravdu potkali, tak Karel možná s nimi prohodil nějaké zdvořilostní fráze, protože on byl džentlmen.
Ale pochybuji, že by se na dovolené zahazoval s nimi a přihlížel jejím ztřeštěným nápadům, kterých je schopná pouze ona.
Agáta říkala, že tam byl na dovolené s rodinou. A proč by si pro zpestření nepohrál s malým děckem a nepopovídal s Agátou? Karel byl velmi společenský a měl slabost pro ženy.