„Je nám spolu už dva roky fajn. Samozřejmě, že bude chtít založit rodinu. No, to já nebudu k mání," drsně okomentovala Lucie Vondráčková (44) výhledy vztahu s o osmnáct let mladším Zdeňkem Polívkou. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty průhledné šaty jsou tragické, kdo jí to poradil, aby si to vzala, vždy byla elegantní, to koukám....lépe je oblečená na fotkách z tréninku tance....vždy je elegantní, no někdy se to nepovede...opatrujte se.
Kde se ve vas bere tolik zloby a zavisti. Prijde mi ze mali komplexaci cihaji na kazdou diskusi aby si mohli uzit svou chvilku hrdinstvi. Co to s vama lidi je ???
Předně!Z francouzštiny si toho pamatuje Lucinka kolik?
No a potom , zápasník MMA toho v mozku moc neudrží, nemá, takže námaha by byla zbytečná.
Hlídat by ji asi nenechal , takové pako zas není a jinak, né že jsou to řeči, které nechce nikdo slyšet, jsou to zbytečné žvásty a svoje nadcházející klimaktérium by si mohla Lucinka , obstarožná květinka nechat laskavě diskrétně pro sebe
(A tohle má titul Mgr., z Dějin umění a to i díky své excelentní diplomové práci : " vývoji české pohádky "
Mám vždycky vztek, kam až to UK dotáhla.Dávat tituly , hlavně, že jsou dotace.
To mě moc mrzí Lucinko. Ale já jsem ti to už psal, žijte se mnou, pač jsem totální ležák, a rozhodně nějakou ženu, či muže, rozho neplánuji, krom TEBE LÁSKO MÁ.
ALE DRŽTE S DĚTMA SE SE DRŽTE.
To mě moc mrzí Lucinko. Ale já jsem ti to už psal, žijte se mnou, pač jsem totální ležák, a rozhodně nějakou ženu, či muže, rozho neplánuji, krom TEBE LÁSKO MÁ.
ALE DRŽTES DĚTMA SE SE DRŽTE.
Paní Lucie nikdy nebude "klasickou" manželkou. Pan Plekanec nechtěl nic jiného než aby měl manželku a mámu kluků doma a vytvářela rodinnou pohodu pro chlapa, který vydělává milióny. To se nestalo. Viz paní Kobzanová, Rosická, Eliášová, které zvládly i svoji kariéru. Nemá na to paní Lucie vlohy. Mně se jeví neustále jak nedozrálá slečna a herečka do dětských pořadů. O zpěvu nemůže být řeči. Jen můj názor.
LV možná jen žertovala o hlídání jeho dětí, nebo ne ? Která žena by chtěla, aby její děti hlídala právě ex-partnerka jejího muže ? Snad jí tohle došlo..
Jinak myslím, že je-li někdo skutečně zamilovaný, nezastaví ho velký věkový rozdíl. Nezastaví ho vědomí, že s ní už zřejmě dítě mít nebude. Neřeší praktické věci, jako například - kdo se pak postará o múj zadek na stará kolena – když nebudu mít děti ?! Láska s praktickou materiální stránkou člověka si často nesedne. Obvykle ale vyhrává ta matérie nad citem. Proč asi, že.. Zdá se mi, že opravdové lásky u lidí je moc málo.
lekno; vzpamatuj se! Ke svým dětem měla chůvy a ona se bude starat o cizí? O své se nestará! 2x do roka, tady napíše, jak kluci rostou a to je tak všechno! Ona je k ničemu!
A co by jako Polívka měl chtít slyšet? Že bude mít dítě? Všichni přece vědí, že ne. Opět Lucčina nic neříkající fráze.
Ovšem Polívka, ten šlape jako hodinky. Vloni na ty Lucinčiny hlášky, že ona dovolenou nechce, nepotřebuje ji, co by tam dělala, v létě miluje co nejvíc pracovat, a vlastně ani nemá moře ráda přiskočil, že : K čemu jezdit k moři, když je dost horko tady.
A teď zase povídá, že ji přemlouval dva roky.
Zkrátka, chlapec se povedl, na kameru dělá přesně to, co se od něj čeká.
Pro případné zanícené fanynky - letos jsem už u moře byla, a pojedu ještě v září, takže závist ze mě opravdu nemluví.
Luckou,pusť ho k vodě.Věkově ani postavou se k tobě nehodí.To,že ty už nechceš děti,je v pořádku,ale určitě je bude chtít on a pak se stejně rozejdete.I jeho rodina v tom bude hrát roli.