Žilková přiznala, jak vychovává vnoučata: Tohle neuznává každý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Žilková přiznala, jak vychovává vnoučata: Tohle neuznává každý

Herečka Veronika Žilková (62) tráví se svými vnoučaty každou volnou chvilku, je proto jasné, že na ně má určitý vliv. Funguje jako moderní babička, sama hojně používá sociální sítě a proto ani svým vnoučatům nezakazuje trávit čas na mobilním telefonu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uživatel_5848594
07. 07. 2024 21:11

Je mně líto všech deti i vnoucat,ale v dnešní době se z influenceru a debat o ničem stal velký obchod.Je to smutný vývoj.

padrino
07. 07. 2024 14:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

beladona
09. 07. 2024 00:45

padrino
------

illenne
07. 07. 2024 13:33

V podstatě mne nepřekvapila. Už jsem si zvykla, že občas perlí. Mají to v rodině. Naposledy v Karlových Varech, když tam hovořila před lidmi do mikrofonu o nějakém zdravotním problému své maminky. Opravdu úžasná.

Dianthos
06. 07. 2024 17:25

Vychovává z vnoučat další influencery. Dominika Myslivcová začala na sociálních sítích v 11 letech. Kryšpín už tedy zaspal dobu.

beladona
06. 07. 2024 14:55

To, že si s nima nehraje, neblbne, neučí je, necestuje a nechá je v době kdy hlídá čumět do mobilů je věc inteligence babky Žíly, jsem ale mrtvá smíchy, když říká, že " sociální sítě a počítače nezničí děti, naučíme se to využívat pro nějaký náš růst. "

Tedy jaký "růst "jsou její nadávky a pomluvy směrem k Stropnickému a otcům dětí Agáty ? Jedině tak růst konta. Takhle vydělávat na vlastní ostudě umí málokdo.I když fakt je, že na jejích a Agátiných sprostotách na soc. sítích ty děti vyrůstají

hejhej
06. 07. 2024 16:37

beladona:
Žilková není prototyp chytré matky ani babičky. Cpát do bulváru a na sociální sítě hloupé bláboly , to je výsledek jeji výchovy , především hloupá Agáty a následně , bohužel jejich děti.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.