Herečka Veronika Žilková (62) tráví se svými vnoučaty každou volnou chvilku, je proto jasné, že na ně má určitý vliv. Funguje jako moderní babička, sama hojně používá sociální sítě a proto ani svým vnoučatům nezakazuje trávit čas na mobilním telefonu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
V podstatě mne nepřekvapila. Už jsem si zvykla, že občas perlí. Mají to v rodině. Naposledy v Karlových Varech, když tam hovořila před lidmi do mikrofonu o nějakém zdravotním problému své maminky. Opravdu úžasná.
To, že si s nima nehraje, neblbne, neučí je, necestuje a nechá je v době kdy hlídá čumět do mobilů je věc inteligence babky Žíly, jsem ale mrtvá smíchy, když říká, že " sociální sítě a počítače nezničí děti, naučíme se to využívat pro nějaký náš růst. "
Tedy jaký "růst "jsou její nadávky a pomluvy směrem k Stropnickému a otcům dětí Agáty ? Jedině tak růst konta. Takhle vydělávat na vlastní ostudě umí málokdo.I když fakt je, že na jejích a Agátiných sprostotách na soc. sítích ty děti vyrůstají
beladona:
Žilková není prototyp chytré matky ani babičky. Cpát do bulváru a na sociální sítě hloupé bláboly , to je výsledek jeji výchovy , především hloupá Agáty a následně , bohužel jejich děti.