Slováčková bohužel neválčí jen s rakovinou: Drsný ortel experta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Slováčková bohužel neválčí jen s rakovinou: Drsný ortel experta

„Já si upřímně myslím, že by k psychologovi měli chodit úplně všichni, bez ohledu na to, jestli mají nějakou vážnou nemoc, nebo řeší z ničeho nic nějaké jiné starosti. Prostě duševní hygiena je šíleně důležitá a za tím si budu stát zuby nehty," rezolutně prohlašuje osmadvacetiletá Anička Slováčková. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Helena K
19. 08. 2024 10:39

Aničko řekněte si "já to dám" věřte tomu a dáte to!!!! Držím pěstě.

pravlast
15. 07. 2024 08:52

Aničko,přeju Ti uzdravení a hlavně abys v životě nepotkala to,co se stalo jinému.Držím palce - P.
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=3nlC­AZ7dVK­U&t=8s

pjotri
14. 07. 2024 20:48

Neustále čekám na ten DRSNÝ ORTEL..No jo, zapomněl jsem, jsme v Česku, okurková sezóna a "žurnalisti" si nevidí do huby. Tak čemu se vlastně divím? Základní pravidlo: čím bombastičtější nadpis, tím větší sra.ka v článku. Z toho plyne NEKLIKAT NA NADPISY o rozvodech, velkých odhaleních, ortelech, změnách. Uvědomme si, že obsah článku málokdy koresponduje s nadpisem a čím řvavější je nadpis, tím víc se liší od obsahu. Čtením těch sra.ek jen přihráváme kliky, a tím prachy, těm žurnalistickým neumětelům.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.