Na manžela Agáty Hanychové (39) se to v poslední době sype ze všech stran. Velký podíl na jeho poznamenaném mediálním obraze má bývalá účastnice reality show VyVolení Eva Feuereislová, která ví, kdy píchnout do vosího hnízda. Nyní se postarala o mediální skandál Mirka Dopity (39), který se dopustil hned několika škraloupů.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pětiletá podmínka mu vypršela až teď. Takže s drogami si hrál během manželství s Terezou. Pěkný. To už není žádná mladická nerozvážnost, čímž by se snad dalo omluvit, co třeba vyváděla Agáta v šestnácti.
Takže promiskuitní, nezodpovědný, vypočítavý chudák. Napsala bych to jinak, ale zase by mě smazali.
Jen jsem si vzpomněla, jak Žilková se slzou v oku pravila, že celá rodina je za Mirka šťastná
Tak ono je jasné, že Agáta si nemůže už moc vybírat. Ale tohle??
Dopita údajně v podcastu řekl, že mladý muž je zvědavý a má potřebu si něco dokazovat. Teď už pochopil, že nejdůležitější je, když na něj doma čeká žena, kterou miluje. Takže plánuje být věrný, haha. Vzhledem k věku (není mu 39 ale asi o 3 roky více) si zanedlouho začne dokazovat, že je stále ještě chlap, že je stále žádoucí a potentní. Takže se má Agáta na co těšit.
Nejvíc lituji Rozárku. Mia je přece jenom z hereckého prostředí, i když po otci ze slušné rodiny.
Ale otec a Rozárčini sourozenci jsou jiný intelektuální a společenský level, než Žilkovi. Ta dívka bude dost rozpolcená mezi dvěma absolutně rozdílnými světy. Navíc silná osobnost. Nebude to s ní snadné a ona to nebude mít se sebou snadné.
Co byl Dopita? Hokejista, nebo fotbalista, už nevím, vidím chlápka, který neplatil alimenty , zdrhnul a pak někde , údajně někde na Bahamách ( nebo jinde, nevím ... ) měl " firmu " , která pronajímala nemovitosti, rozvedl se, vrátil se, bydlení má vedené na místním městském úřadě , ptrně neměl na byt, ani na nájem, válí se v baráku, který postavil Prachař , má vliv na děti , kterým by bylo líp v výhradní péči svých otců , než v uřvané famílii Agáty a staré Žíly ( Prachař a Soukup ).
Vzpomínám, jak randila se zblbnutým MUDr. z Vinohradské nemocnice a pak ze msty, když se až tak nehrnul a možná prožíval ubohost komunikace s ní a že by byla na furt napsala, že za něho platila v restauracích.
Tak mě zajímá, kolik toho zaplatí za Dopitu a kolik z alimentů na Miu a Rozálii odkloní na výživu Dopity st. a jak to vlastně má s výživným na Dopitu ml. Ještě před chvílí dělala chudinku a žádala obrovské alimenty po Soukupovi, že nemá dost peněz , kotlem topí prý jen na půl a přitom na těch svých stupidních pořadech vydělává majlant současně i se svým vyžírkovským bráchou Vincentem.
Zbláznila bych se mít v téhle rodině svoje dítě ve střídavé péči.Soukup a Prachař musí vědět, že z jejich slečen budou jednou vyčůraní povrchní hajzlíci s nic moc chytrostí po mamince.
Jsem ráda, že ji Feuereislová odhaluje a je mi jedno jak.
Malinko upřesním. Dopita byl hráč amerického fotbalu a promiskuitní playboy. Jednoho syna už měl před Kryšpínem. Neúspěšně podnikal, zadlužil se, neplatil alimenty ani na jedno dítě a prchl na Bali. Kde "ulovil" dceru bohatého podnikatele a za jeho peníze postavili na Bali hotel, který údajně s manželkou vedli, dokud jí nedošla trpělivost s nevěrami a nevyhodila ho. Nešťastný, řešil rozvod s Agátou a ta opustila krachujícího Soukupa a nastěhovala si do domu bezdomovce Dopitu, kterého živí. Možná si řekla, že než starý zchudlý, je lepší mladší chudý.