Zdravotní stav Kate Middletonové (42) zcela změnil dosavadní i budoucí plány, co se princezniných povinností týče. V každém případě se nepočítá s tím, že by se kdy vrátila ke stejnému režimu, v jakém fungovala před vypuknutím nemoci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vy děláte jako kdyby princezna pracovala manuálně někde u stroje a na směny !!! Myslím si,že zvládne dělat to,co dělala před nemocí.Beru to podle sebe,já měla raka 4x a třeba po ablaci prsu jsem byla za 3 neděle v práci a všechno jsem zvládla.A to jsem neměla k ruce kuchařku,uklízečku,vizážistu
a bůhví koho má ještě k ruce.
Tím se jen potvrdilo, že zdravotnictví v Anglii je víceméně na hnoji.(Což zasvěcení ví ! ).
a jen příklad : Ukrajinci si lítají opravovat zuby zpátky na Ukrajinu, spešl vyšetření v Anglii je už pomalu na roky čekání ..Bohužel , táhnou se i k nám , proto naše zdravotnictví kolabuje a místo na výzkum a nákup nových přístrojů vyhazujeme peníze neekonomicky na blbosti, které se nám nevrátí v podobě lepší péče.Co se týče Ukrajinců, zpátky nechť na péči jezdí na Ukrajinu! .Jak se provalilo, víc jich nepracuje, než pracuje, jejich děti do škol nechodí, takže dolče vita ať skončí.Nikdo nikdy nám neřekl z Fialovy vlády, kolik jsme do nich utratili za lékařskou péči!!!! Je to bezedná jáma a další sem přicházejí.Provalilo se i , že ty 2 Ukrajinky, které byly na šrot a dostaly od kolotočáře pár facek tady 2,5 roku nepracují, prý jazykový problém! Dyť do nich zdarma hustíme češtinu a na koště a kýbl, nebo česat jabka jim to stačí, když nic jiného neumí ) mají tady i děti , na ty berou dávky, na sebe berou dávky a teprve ted si mají zaplatit nájem na svoje bydlení, protože doteď Ukrajincům bydlení hradil stát ? Mají naspořeno, tedy ať si jdou domů! Výskyt Ukrajinců v Praze je fraška vlády! Tolik na jednoho Pražáka ? Jděte do háje, copak mohou pracovat ? Tolik lidí s ani ne dokončeným vzděláním praha zaměstnant nemůže ! (Navíc s častým poškozeným zdravím a jejich žen co tu berou ihned mateřskou, které také nikdy tady nepracují z nás za chvíli co do zdravotnictví udělají " druhou Anglii "
Fialo!
Odstup!
(Jsem zvědavá, jestli příspěvek vydrží, protože nastala doba normalizece.Dřív se nesmělo říct proti Rusům, teď proti Ukrajincům, jó časy se vrátily! Kam máme emigrovat MY, Češi , Fialo a Nerudová a Pavle !