„Je to jeden z důvodů, proč se těším na odjezd do zahraničí. Tam je tohle úplně normální. U nás mám pocit, že se ta společnost na nás, na ženy, kterým je třicet a nemají rodinu, děti ani přítele, kouká skrz prsty," láteří dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové Mariana. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Slečně Marianě přeji vše nejlepší ať již v ČR, nebo i v zahraničí. Na druhou stranu ty slova, věty, která pronesla a je to opravdu pravda, svědčí pouze o jeji mladičké nerozvážnosti. Před případnými problémy raději utéci někam kde mne nikdo nezná. Tyto mladi lide jsou většinou zavisli na několika informacích lidi kolem sebe.
Slečně Marianě přeji vše nejlepší ať již v ČR, nebo i v zahraničí. Na druhou stranu ty slova, věty, která pronesla a je to opravdu pravda, svědčí pouze o jeji mladičké nerozvážnosti. Před případnými problémy raději utéci někam kde mne nikdo nezná. Tyto mladi lide jsou vetsinou zavisli na nekolika informacich lidi kolem sebe.
Ona je nemocná na hlavu.Málo jí asi umetají cestičku a ona si neumí poradit.Už neví jak by se zviditelnila.Zájem o ni není,nic neumí, jen si natřít rty na rudo.Proč se tak hyzdí.Ona si ty problémy vytváří sama a pak to svádí na Česko.Jen ať jde do zahraničí,bude se divit.
zase bych volala Chocholouška....není nic, jen si na něco hraje a myslí si, že je celebrita....mě je jedno, že je bez chlapa a bez dětí, její věc, jsou horší věci...divná
Místo do ciziny, ať jde k psychiatrovi. Koho asi tak zajímá dneska, že 30 letá nemá vztah.Single jsou mraky lidí.Spíš ona je nějaká přecitlivělá a nesebevědomá