Dcera Prachaře zlomila nad Českem hůl: Mají pocit, že jsem nemocná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Dcera Prachaře zlomila nad Českem hůl: Mají pocit, že jsem nemocná

„Je to jeden z důvodů, proč se těším na odjezd do zahraničí. Tam je tohle úplně normální. U nás mám pocit, že se ta společnost na nás, na ženy, kterým je třicet a nemají rodinu, děti ani přítele, kouká skrz prsty," láteří dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové Mariana. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

aleš Macháček
02. 07. 2024 13:23

Slečně Marianě přeji vše nejlepší ať již v ČR, nebo i v zahraničí. Na druhou stranu ty slova, věty, která pronesla a je to opravdu pravda, svědčí pouze o jeji mladičké nerozvážnosti. Před případnými problémy raději utéci někam kde mne nikdo nezná. Tyto mladi lide jsou většinou zavisli na několika informacích lidi kolem sebe.

aleš Macháček
02. 07. 2024 13:23

Slečně Marianě přeji vše nejlepší ať již v ČR, nebo i v zahraničí. Na druhou stranu ty slova, věty, která pronesla a je to opravdu pravda, svědčí pouze o jeji mladičké nerozvážnosti. Před případnými problémy raději utéci někam kde mne nikdo nezná. Tyto mladi lide jsou vetsinou zavisli na nekolika informacich lidi kolem sebe.

Jana Nováková
28. 06. 2024 20:02

Ona je nemocná na hlavu.Málo jí asi umetají cestičku a ona si neumí poradit.Už neví jak by se zviditelnila.Zájem o ni není,nic neumí, jen si natřít rty na rudo.Proč se tak hyzdí.Ona si ty problémy vytváří sama a pak to svádí na Česko.Jen ať jde do zahraničí,bude se divit.

Petr Matlas
28. 06. 2024 13:31

Přesně to samé jsem chtěl napsat.Koho to zajímá, jestli má nebo nemá vztah.Chce se jen zviditelnit, ať už se nevrací.

AHel
28. 06. 2024 13:29

zase bych volala Choc­holou­ška.­...ne­ní nic, jen si na něco hraje a myslí si, že je celebrita....mě je jedno, že je bez chlapa a bez dětí, její věc, jsou horší věci...divná

beladona
27. 06. 2024 23:40

Místo do ciziny, ať jde k psychiatrovi. Koho asi tak zajímá dneska, že 30 letá nemá vztah.Single jsou mraky lidí.Spíš ona je nějaká přecitlivělá a nesebevědomá

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.