Násilí ve vztahu Vondráčkové? Přítel Polívka na ni vztáhl ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. prosince 2025

Dnes je 1. svátek vánoční, zítra je 2. svátek vánoční / Štěpán

Násilí ve vztahu Vondráčkové? Přítel Polívka na ni vztáhl ruku

Když ji před pár dny při představení Jan Révai (50) kopl do žeber, málem odřekla účast ve StarDance. Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) se sice velmi rychle oklepala, jenže díky svému příteli Zdeňku Polívkovi (25) se zdravím hazardovala znovu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Celebrity-chachacha
12. 06. 2024 10:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ELLA Průšová
11. 06. 2024 20:08

Ten jí měl vztáhnou mnohem dřív a víckrát! Stará prolhaná mr-cha!

pea.p
12. 06. 2024 09:04

Ty si ale chudinka. Doufám, že si toho co přeješ druhým užiješ plnými doušky.
Jinak buď neumíš číst a nebo komentuješ a víš houby co. Si taková nenávistná slepice

ELLA Průšová
12. 06. 2024 22:29

pea.p; vydejcháš to, vůbec? Vem si své léky a šup, šup do pelíšku!

pea.p
14. 06. 2024 13:50

Jestli vydýchám tvoji zálibu v násilí? Buď v klidu. S léky máš evidentně zkušenosti, když je nabízíš, tak doufám, že sis vzala svou denní dávku.

ELLA Průšová
18. 06. 2024 20:11

pea.p, ona si to zaslouží!

lekno
11. 06. 2024 18:35

Její "dvorni návrhář".. Proč se vúbec dnešním návrhářům často říká - dvorní ? Ti návrháři patří snad do nějakého dvora královské rodiny, kde makají ? Přijde mi to dost trapné a směšné - „dvorní“ ! Chtějí tím snad novináři naznačit, že když někdo využívá služeb nějakého návrháře – stylistu a bulvár ho pak nazve „dvorním návrhářem“ – znamená, že tento „dvoran“ slouží šlechtě ? Tzv. „celebrity“ jsou jakože novodobá zbohatlická šlechta pro bulvár ? Takhle to mám chápat ? Zřejmě ano..
No myslím, že púvod takových zbohatlíkú se stejně nezapře. Vždy se prozradí. I když si třeba někdo změní jméno. Návrhář oblékne totiž jen vnější obal člověka, ne už osobnost - jeho duši.

pea.p
12. 06. 2024 09:07

V přeneseném významu to znamená - hlavní

lekno
12. 06. 2024 09:41

Třeba jo.. I tak mám pocit, že pojem „dvorní“ v sobě nese trošku jiný význam, než „hlavní“. Beru ty pojmy totiž doslovně. Asi bych neměla, co ? Pokud žurnalisté „dvorní návrháŕ“ chápou jako „hlavní návrhář“, proč rovnou nenapíšou - „hlavní“, ale vymýšlejí „dvorní ?“ Je mi to směšné a vždy bylo, když jsem takové slovní spojení někde četla v bulváru.. „Dvorní, váš pokorný služebníček ! Jaké máte přání – má jasnost paní ?“

Celebrity-chachacha
12. 06. 2024 10:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
12. 06. 2024 11:00

Co když se to stane ? Vy mě stresujete, babo !
„Noci jsou chladné. To abych si vzala teplé spodní prádlo - a plenu !“

lekno
12. 06. 2024 11:05

Sorry, babo. Vy nejste babo - jste Celebrity-cha-cha-cha.

pea.p
14. 06. 2024 13:52

U žurnalistů tohoto ražení nemůže člověk očekávat vůbec nic. To už jste si mohla zvyknout.

ELLA Průšová
14. 06. 2024 19:36

lekno; no ty nevíš, přece pro to, že ony se cítí být největšími hvězdami zeměkoule, tak jejich lazebníci, fotografové a podobní, musí mít nějakou úroveň! Přeci nemohou říkat, můj krejčí, můj holič, můj odborník na kuří oka...., no a jsou taková šlechta, takový povl šlechta! Třeba jdou domů z rozdávání slavíků, ožerou se, válejí se po-bli-tý po schodech a druhý den se napíše, že VIP špatně šlápla a hned je VIP! Jdi na slavíka, ožer se, vyvrhni a druhý den jsi VIP! Tak prosté! Nebo udělej obr prů-s-er, lži a začni krást a máš šanci být premiérka, u nás, samozřejmě! Žij s dobou!

AliAlice
11. 06. 2024 16:41

A co tak aspoň jeden den bez zpráv o Vondráč­kové­....mys­lím, že bychom to přežili...už je to otrava !!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.