Herec Jiří Krampol (85) pobývá už pár měsíců v nemocnici. Mělo proběhnout stěhování do pečovatelského domu, ale to se údajně konat nebude. K celé situaci se vyjádřila Krampolova kolegyně a kamarádka, herečka Kateřina Bláhová (28).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Elo prušová zamyslete se nad sebou a teď nevím buď budete stará protivná stará bába nebo žena ve středních letech která se vším nespokojená a nebo mladá slepice co pořád drží telefon v ruce. Pana Krampola jsem cca 4 roky každý den chodil ke mně nakupovat a nepamatuji si že by někomu nedával nebo byl na někoho sprostý. Jeho zena, to byla kousek.tak si je přestaňte brát už do pusy a nechce stareho člověka v klidu. Podle toho co píšete a jak píšete tak budete asi paní spravedlivá a introvertní typ. Doporučí vám casop6 sedmička na kafíčko a podobný.přeji vám krásný zbytek neděle. Vas strejda Bakero
Jak to, že pořád zabírá místo v nemocnici? Jinýho by už poslali domů. Když mu nic není, tak ať uvolní místo. Pacienta po operaci srdce výměnou z nemocnice třetí den a tenhle flákač se tam může válet?
A pokud nejste lesní žena a žila jste v 90.letech a bylo vám jako mně já jsem ročník 75 tak byste byla za A bud z dětského domova nebo vás za B trápili rodiče a nebo za C jste měla úplně jiný zájmy nebo za D jste koukala na zemana a ženu za pultem
Pro Ellu průšovou, Janu Novákovou a podobný zoufalce, vaše vyloženě usmevne trapne komentare jsou jen dukazem vasi bezbřehé ubohosti. Panu Krampolovi je skoro 90 let. mějte aspon uctu ke stáří kdyz mate v hlave nasrano.
Bakero75, úcta ke stáří a napadání ženy, je hnusné! Být sprostej, to o vás také dost vypovídá, kolik mi je let, o to se nestarejte! Před vyžírkou Krampolem, který nadává, mimo jiné, i starým lidem, vám nevadí? On lže, jako když tiskne, moc dobře si pamatuji, co tu psával, jak se lidi dají využít a použít, k jeho prospěchu! Je to starej opilec a nyní neví, kdo by mu měl ještě sloužit! K takovému člověku já nebudu mít nikdy žádnou úctu, tak jako ji on nemá k nikomu, jasný!
Nechte už toho Jirků být ,co do něj pořád sijete??!! Jirka ke a byl dobrej chlap a kamarád ,znám ho léta,Vemte už si na mušku někoho jiného!!! Už to je trapny
Až se zadělá po uši,jsem zvědav na jenom kamarádku jak ho utírá a koupě,tenhle pan umělec s tím jak si pořád vybírá je obyčejný parazit,👻 na mě nemáte.
nilud; přesně tak, ještě potřebuje lazebníka, on potřebuje ohoblovat celej, je to jen sprostá vyžírka, tak, jako byl celý život! Taky tu napsal, předevčírem, že svůj byt bude pronajímat, jak může tak lhát, to by musel byt někomu čmajznout! Myslím, že tak klesnul, že je schopen i toho!
Pokud tam s ním někdo nebude 24 hodin ,tak je za chvíli ve špitále znova.Nemůže a ani nedokáže být sám.A zase nastane kolečko.Špitál,domov,špitál domov.Ten už neví jak se zviditelnit.
INKO nevím co jste zač nebo kolik vám je let ale podle toho co píšete budete stejně vylízaná jako dnešní mládež a jenom se vas zeptám co dokázala shanen doherty kromě toho že hrála Beverly Hills 902 10 ? Kdyby nebylo jejího tatínka tak oni vůbec nevíte. Já na tom vyrůstal tak vím o čem mluvím. Počítám že jste nežila v době totalitního režimu. Pozdravujte maminku nebo babičku vy si dejte kakao a čokoládu a pusťte si instagram a čerpejte dál nesmysly. Mimochodem zmíněný Bruce Willis je na tom dnes hůř než pan Krampol. Nikdy v životě jsem na takovéhle věci neodepisoval a už ne vůbec veřejně ale jelikož je mi dneska 50 a koukám na ten svět jinak tak se nestačím divit co dneska lidi vyblejou ze sebe za ***. Každý může mít názor ALE VÁŠ SRANDOVNÍ KOMENTÁŘ MĚ DOCELA POBAVIL. S pozdravem Honza Bakeš
Dělal jsem dlouhou dobu v žabce na rohu Kaprovi ulice kde pan Krampol bydlí. Osobně se tak trochu známe jelikož k nám chodil každý den pravidelně. Lidi co píšou tady tyhle ty hnusy se ani z poloviny nedožijou tohoto úctyhodného věku. Vím že je to fajn chlap který chodil v 80.letech každý den do posilovny pomáhal své manželce jak je nejvíc mohl a nejenom jí. Mladý blbečkové,kteří drží celý den telefon v ruce čerpají informace z tik taku, instagram, Facebooku a podobných dementní serverů se ani nedivím,že tohle píší proto pane Krampol držte se a žijte co nejdéle. Možná tyhle lidi kteří tohle píší tak v životě neudělali kotoul nevytáhli se na stromě za ruce nemluvím o tom že by někdo z nich ani neudělal klik a většina z nich ještě ve 30 žije s maminkou. Pane Krampol držím vám palce a pokud to půjde a utrhnu se tak se za vámi určitě zastavím mějte se a pozdravuje Honza Bakeš ke kterému jste chodil s manželkou a kupoval jste si u mě Primitivo italské víno. Držte se A hodně štěstí vám přeji hlavně zdraví