Nedávno televize potvrdila, že s herečkou Pavlou Tomicovou (61), coby veterinářkou Anežkou Krásnou, už nepočítá. Ačkoli by se mohlo zdát, že Pavla dostala po komplikacích, které štábu způsobila svou náhlou absencí, na Primě definitivní stopku, opak je pravdou. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No tak! Nepřehánějte!V svém okolí neznám nikoho , kdo by se na útrpnost seriálu ZOO díval, včetně mě.
Tomicová nějak hvězdou není.Mluví. jakoby ty věci četla.
Pavla je sympatická, snad už bude v pořádku. Jde přece jenom o vztah mezi mužem a ženou. Měla by být ráda, že má zdravé dítě a sama je zdravá. Vztahy přicházejí a odcházejí, člověk musí stát na svých nohách. Druhého člověka není možné vlastnit.
Vždyť Tomicová není žádná extra hvězda. Ten její přiblblý smích, hrůza.
Zase jim za pár dnů zvrhne a bude někde plakat. Nedivím se, že od ní Malý utekl. A ona není ani první ani poslední a už to přehání.
Ale proč do toho pletete rodinné vztahy? Možná je naopak dobře, že se pani Tomicová zbavila pana Malého. Nikdo ji nedusí a nesekíruje. Pani Tomicová hraje v každém seriálu a pana Malého ani vidět není.....
korytnackahela
-------------------
Hele a kdo říkal, že ji manžel omezoval?
Pouz jednou vyplynulo, že Tomicová preferuje kavárenský život, vínečko, pokec a jinak nic.
nic pro mne. jak to dělá prima, tak to stojí za ....o! za NIC. tato stanice už mně nemůže mile ničím překvapit! Kdo to tam tomu velí??? Nedá se na NIC dívat!!!