Influencerka Agáta Hanychová (39) má za sebou víc než náročné období. Kromě soudů, kde se v síni střídali jen tatínkové jejích obou dcer, Jakub Prachař (40) a Jaromír Soukup (55), pečuje i o Kryšpína (12), který je doma po komplikované operaci nohy. Do programu musí zařadit ještě práci a péči o obě holčičky. A síly ubývají...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vypočítává potvora. Lehká ženská. Připomíná mi taky mnohačetné matky a jejich děti jsou v dětských domovech. Už končím ale aspoň si odplivnu. Hnusí se mi.
Ta tedy musí být sedřená, před zhroucením. Miu má v plné střídavé péči. Rozárku v částečné střídavé péči. Na obě dostává výživné, takže má na chůvy a paní na úklid. Manžel je v domácnosti, vypomáhá babička. Kryšpín je už velký a žije se svým otcem, takže kromě operace, kdy je normální, že má matka strach, zřejmě její péči tolik nepotřebuje. A možná stále občas hlídá babička Batulková.
Na co si tato zhýčkaná osoba stěžuje? Opravdu se nemůže přirovnávat k matkám tří dětí.
Za každou cenu vulgární Agáta!A takhle mluví i doma před dětmi!
Co dělá Dopita celý ty dny ?
Agáta vidí jrn sebe, chudinka vyčerpaná !A co její Soukup, když byl vyčerpaný nonstop prací okolo TV a když si přijel odpočinout na haciendu do Španělska ,potšit se s dcerou a všemi tam neslyšel nic , než já, já, já Agáta se tady nudím ...já něco chci ... To by utekl každý !
Dopita workholik nebude, ale jak zabezpečuje svou rodinu, tak to se Aguš nepochlubila
To má být co za debilní informaci ??? Opět hloupá Hanychová je asi jediná matka na světě, která se "stará" o děti. O ni se nedá nic jiného říct, než hloupá, hloupá, hloupá