K osobě Pavla Novotného, který na konto nemocné Aničky Slováčkové (28) prohlásil, že nemá naději na vyléčení a zemře, by se nevyjadřovala. Nestojí jí za to. S ohledem na váhu jeho slov a jejich dopad na ostatní onkologické pacienty ale mlčet nakonec nevydržela. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Znal jsem člověka který trpěl rakovinou.Byl to můj tatínek.Umíral mi před očima.Kdo nepoznal utrpení člověka s touto nemocí tak neví nic.Novotný se chová jak ovado.Někdo by ho měl klepnout pořádně přes prsty.Přeju uzdravení Aničce držím ji pěsti ať se uzdraví.
Znal jsem člověka který trpělivost rakovinou.Byl to můj tatínek.Umíral mi před očima.Kdo nepoznal utrpení člověka s touto nemocí tak neví nic.Novotný se chová jak ovado.Někdo by ho měl klepnout pořádně přes prsty.Přeju uzdravení Aničce držím ji pěsti ať se uzdraví.
K téhle rodině už se dávno nevyjadřuju.Čeho je moc,toho je příliš.Já mám rakovinu už po čtvrtý a nestojím o povzbudivé bláboly.Poperu se s tím bez obecenstva!!! Každej jsme jinej.
Novotný je v podstatě od svého mládí zamindrákovaný chudáček, který každému ubližuje a mstí se za to, jak vypadá, že je šišla a také za to, že se mu nejen ženy vysmívají za jeho minipindíka. Také k jeho útočení na lidi, kterým je věnována větší pozornost než jemu, přispívá i to, že jeho „rodná” strana o něj nemá zájem ve vyšš funkci v ODS, ani jako o poslance! Své mindráky si kompenzuje i focením se známými osobnostmi a pak si připadá, že je jejich kamarád a že mezi ně patří! A vzhledem k tomu, že je to prakticky zaměstnanec občanů, neškodilo by namátkově mu udělat test na drogy.
Kdyby se někdo zachoval stejně vůči jeho dětem také jen proto s kým se Novotný fotí, to by asi nastaly policejní manévry, podobné těm, jako když mu někdo poslal v obálce nějaký moučkový cukr, nebo co. Má několik podmínek, které neustále porušuje, ale trest žádný. Jemu stačí jen se omluvit a je v očích strany i soudů beztrestný a může škodit dál. Pořád někomu přeje smrt, také si přál, aby už vychcípali všichni důchodci, aby nemohli volit jinak, než on si přeje. Skoro ho pánbůh vyslyšel, když pak jeho tatík v té době měl na kahánku! A určitě Pavlíka nenechá Fiala vyloučit z ODS, protože kdo ví, co by potom na něj a ty své „kamarády” s kterými se fotí, vyhrabal!