„Je to stresové, ale myslím si, že to zvládáme dobře. Myslím si, že jsme si oporou a nějak to jde. Pomáhám jí, jak můžu," okomentoval čerstvě sedmadvacetiletý Adam Mišík vypjatou domácí atmosféfu s Natálkou Jiráskovou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Proč zase Natálka? Je jí snad 5? Je to Natálie. Proč ji lezete tak do zadku? A stará Kubelková? Věčně v televizi natřásá ty její kozy. Pořád svlečená. To je druhá Kerndlová. Jen se vystavovat. Nehezká ženská. Takový divný obličej.
Natálka by měla otevřít oči. Muž, který se hroutí z toho, že mu je již 27 let, je hysterka neschopná reálného života.
Cítí se na osmnáct a trpí tím, že je mu o 9 let více? A to před časem prohlašoval, že na příchod dítěte je připravený!
Je to sympatický mladý muž, ale nestojí nohama na zemi. Láska, ale ne životní partner.
Přesně tak,,,to už zní v hovoru s ním, samé JÁ JÁ JÁ. 😉Narcis,nic víc,nic míň. U mě špatný herec, zpěv neznám a nebýt otce je dnes nula. Můj osobní názor.😉
Nehodí se k sobě,rozejde se ona s ním.On je sebestřednej frajírek s přehnaným sebevědomím a nebýt otce,tak po něm ani pes neštěkne.A k tomu ty přimhouřený oči a tím i přiblblý výraz !!!