Plody podzimu: Maska z červené řepy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Plody podzimu: Maska z červené řepy

Červená řepa Pochází z oblasti Středozemního moře a byla konzumována a kulinářsky zpracovávána již před několika tisíci lety ve starověké Babylonii. Nejdříve se však jedla pouze její nadzemní část, tedy listy. Postupně se začal zpracovávat i kořen, a to především k lékařským účelům. Teprve později se začala bulva používat také v kuchyni.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.