Domácí zabijačka: Slovácké klobásy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Domácí zabijačka: Slovácké klobásy

POTŘEBUJETE (na 1 kg): 50 g vepřového boku nebo plecka s kůží 100 g skopového tučnějšího výřezu 500 g skopové libové kýty nebo plece 200 g vepřového výřezu bez kůže 50 ml vody 30 g polohrubé mouky 1 lžičku mletého pepře 1 lžičku mleté sladké papriky 2 stroužky utřeného česneku ½ lžičky kmínu 22 g dusitanové rychlosoli sdíraná vepřová střeva
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.