Luxusní čokoládové dezerty: Věnec s čokoládou a mandlemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Luxusní čokoládové dezerty: Věnec s čokoládou a mandlemi

POTŘEBUJETE: 250 ml vlažného mléka 50 g krupicového cukru 20 g droždí 500 g hladké mouky sůl 80 g másla 2 vejce kůru z 1 citronu hrubý cukr na posyp Na náplň: 100 g másla 140 g krupicového cukru 50 g tmavé čokolády 50 g mléčné čokolády 1 lžíci kakaa holandského typu 1 lžíci mandlového likéru 70 g nasekaných neloupaných mandlí
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.