Ačkoli prorazila jako zpěvačka, netají se Lucie Vondráčková (41) svou vášní pro bytový design. Jen co se zpěvačka pochlubila novým snímkem na sociálních sítích, strhla se lavina otázek, zda si takto dokonale zařídila své bydlení.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tyhle snímky mě doslova ohromily. Vondráčková opravdu předvedla svůj smysl pro luxus a krásu. Podle mě je inspirující, jak zkombinovala moderní prvky s elegantními a klasickými detaily. Možná se nechám inspirovat a přeměním část svého interiéru, abych dosáhla podobné harmonie a elegance. Nedávno jsem si na stránkách https://www.antikart.cz/ koupila starožitné hodiny, které určitě oživí obývací pokoj
Pribrzdená bella zas vypustila svoj hodnotiaci exkrement. Zrejme robí celebritám upratovačku a pritom sliedi a sliedi.A potom vypúšťa takéto "múdrosti"...
To není z jejího domku v Libuši.A i tak - to co vidím mi stejně neladí a projektant měl ubrat. Všeho moc a pecka jsou ta sklíčka . !
Ovšem největší pecka je rozpustilá Marmeláda s deklem houpačky na hlavě, vznášející se nad koberečkem a la šutry z Brena .
14Tony: Nekdo holt prorazi tak, jinej onak, znam jednoho, co prorazil jako falesnej JUDr. a falesnej pilot dopravnich letadel: ta jeho hloupa oslicka starenka mu to zere uz iks let, tak proc ne?