Že si Bohuš Matuš (48) začal veřejně s dívkou, která nebyla ještě ani zletilá, některým jeho „kolegům“ leží v žaludku dodnes. Překvapivě tuto věkově nesourodou dvojici nestrávila ani zpěvačka Lucie Šoralová (44), ačkoliv i ona roky čekala na to, až se její vztah s tehdy ještě ženatým a rovněž o mnoho let starším hudebním skladatelem Ondřejem Soukupem (70) zlegalizuje.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to : ptacek5
na rovinu! Normální zdravá holka se dědků o 20,30,40 let starších normálně fyzicky štítí Myšleno a zdůrazněno : psychicky zdravá, sebevědomá a inteligentní holka !
Těm co volí dědky, něco z toho chybí!
Bohuš Matuš je výborný zpěvák. Jeho soukromí nás nemusí zajímat, oni jsou spolu šťastni a holčičku mají hezkou a hlavně se o ni starají. Jinak ať si každý zamete před svým prahem.
A jaký je rozdíl mezi Matušem a ostatními. Věkový rozdíl mezi Gottem a Ivanou byl 37 let, Petr Janda má o jeho Alice 40 let. A další a další. Rozdíl je jenom v tom, že holce je 18 a jemu 47. Na rovinu, raději v 18 někoho komu ještě není 50 než ve třiceti někoho komu je 70. A David Matásek? Ten má o 25 let mladší ženu. Tak jak zrovna on může soudit?
Matuš je fenomenální zpěvák a vubec nechápu proč ho od začátku jeho kariéry ponižují v bulváru.Mě to přijde podezřelé a nám to vadí.Není zde krásnější barvy hlasu.Díky bulváru ho nehrají rádia a asi nemá lehkou cestu tady v česku,všude jinde by byl megahvězda.
V první řadě nechápu matku Lucie, jak mohla tohle dovolit. Já sama mám dvě skoro15 ti leté vnučky a kdyby za nimi začal brousit takovýhle starý kocour, přísahám, že bych mu ho vlastnoručně uřízla!!!!!!Ta její máma musí být zákonitě vymatlaná. A pokud Lucinka blbla na ultimo, měli jí seřezat p.r.d.e.l, že by si na ní tejden nesedla. Pana Matuše jsem uznávala jako zpěváka, ale jako člověk???? Bohužel je to obyčejný úchyl a pedofil, co by zasloužil ptáka na špalek!!!!!!