Pečené rizoto s treskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pečené rizoto s treskou

POTŘEBUJETE: 100 g bílé cibule, 120 g červené papriky, 120 g zelené papriky, 1 lžíci olivového oleje, 260 g bílé rýže arborio v suchém stavu, 1 l zeleninového vývaru, strouhanou kůru z 1 citronu, 2 lžíce citronové šťávy, mletý šafrán, 600 g filetů z tresky bez kůže, máslo 50 g strouhaného parmazánu, 1 hrst čerstvé petrželové natě, sůl a mletý pepř
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.