První vlnu koronaviru přežil Jaroslav Zbořil (45), provozovatel restaurace a sportovního baru přímo v srdci Brna na náměstí Svobody, jen díky kompenzacím. Po nedávném rozvolnění protiepidemických opatření věřil, že trochu zacelí velký propad tržeb. Omezení otevírací doby a zákaz prodeje alkoholu z předzahrádky, ho však zbavily všech iluzí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Spousta podnikatelů přichází o peníze, ale nejvíc tu řvou nenažraní ,sobečtí restauratéři. Peníze, peníze !!! Ale že za rohem v nemocnici umírají lidé je jim fuk. Připomíná mi to rumovou aféru před několika lety.
Názory pravděpodobně dvou zen jsou zajímavé, ale asi by mluvily jinak, kdyby je manžel - majitel restaurace živil . Tyhle hloupé názory mají pouze ti, kterých se corona finančně nedotýká.
Souhlasím s Vámi. Navíc hospodští si to dělají sami. Neustále naříkají, rebelují, nic jim není vhod. Neslyšela jsem, že by se takto chovali jiní prodejci, třeba obuvi, oděvů. A nejapné názory, že "covid chodí po 20. hodině" a že v obchodě je víc lidí, jsou taky úsměvné. Objímá se snad někdo při nákupu potravin, setrvává s někým v kontaktu delší dobu? Určitě ne, ale v hospodě to tak je a čím déle se sedí, tím více zábrany klesají.
Hospody jsou to nejmenší bez čeho normální člověk může žít...ale jídlo tedy markety potřebuje každý, nedá se žít s chlastu byť si ho lidé mohou koupit v tom marketu. Bydlím na sídlišti a v okolí půl km je 6 hospod typu "naléjvárna" tedy jedna i vaří jídlo. Souhlasím s názorem, že tyto podniky potřebují tzv. zredukovat do budoucna