Vaříme s vínem: Játra s granátovým jablkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vaříme s vínem: Játra s granátovým jablkem

POTŘEBUJETE: 600 g kachních jater, 2 červené cibule, 3 lžíce olivového oleje, 100 ml šťávy z granátového jablka, 1 lžíci balzamikového octa, 1 lžíci medu 100 ml (polo)suchého červeného vína, 1 granátové jablko, 1 lžičku nasekaného tymiánu, sůl, mletý pepř
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

emalik.sal...@...
18. 02. 2020 12:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.