JARNÍ BYLINKY: LIBEČEK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

JARNÍ BYLINKY: LIBEČEK

Znali ho už staří Řekové a Římané. Své kořeny má tedy ve Středomoří, v 16. století se používal mimo jiné jako afrodiziakum. V gastronomii se využívají zejména listy, a to jako koření do polévek (jeho výrazná chuť silně připomíná maggi), omáček, salátů, ale i do sekané, nádivek apod. Do pokrmů stačí dát jen několik lístků, protože je to bylinka hodně aromatická.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

inomiomino@...
18. 02. 2020 22:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.