O svém novém vztahu Lucie Borhyová (39) už rok a půl mlží. Svého (nejen) obchodního partnera Michala Smečku (29) za tu dobu ale proměnila v playboye. A ještě na něm vydělává!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ty jsou jak pres sablonu v TV jedna tupejsi nez druha Neprirozena a s tim hnedym panem ktereho nezna Andrej Babis je to hnus co leze denne do obyvaku On ma nizke celo a ona nemit usi ma pusu kolem cele hlavy
Náramky na ruku Lucky- Be prý z pravých kamenů prodává Borhy za 1000,- - 1200,-...!
Naturshop.cz , Nefertitis...cca 300,-
Kolik jich asi prodá ?! Charita v pravém slova smyslu
No....Lucie si zřejmě potrpí na mladé zajíčky, ale kdo tzv. vydýchá její dvě děti každé s jiným partnerem, spíše jde o pouhý sex s mediálně známou osobou...no za pár let se uvidí, zda-li tento vztah může mít i jiné hodnoty....
Je mi jedno, co má nemá na kontě.Je mi fuk desetiletý rozdíl, to zas není tak moc.Ale mate mě, že na některých videích vypadá roztekle a opuchle s pár vlásky a la chemlon na hlavě a na některých fotkách je úúúúžasně předělaná coby lvice a ozdoba pánských ložnic. Je fakt tak blbá, že tu míru své prezentace neukočíruje tak, aby nabyla aspoň trochu na reálnosti ?
Co jsem si všimla s chlapama to má asi tak, že : " JÁ a v pozadí můj chlap." Tak vypadaly všechny fotky s Hrdličkou a tak vypadá i majetnicky položená ruka na rameno toho novýho.
Ona jim šéfuje
Lucie je krásná exotická a smyslná. Takže na nějakého mladšího určitě má. Nač by měla sedět v koutě a lkát nad přelétavým Hrdličkou? Vizuálně se k sobě oba hodí. Nicméně jako tátu si ho představit neumím. Ale zdání může klamat.