Na zařizování pořádného bytu či domu nemá Jaromír Jágr (45) pro léčení třísel čas. S přítelkyní Veronikou (45) tak prozatím vzal zavděk bydlením v luxusním hotelu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jágr je blbej jako pučtok, našel sobě rovnou ( né, že by jeho ex : Verešová, Kubelková, Borhyová atd, byly chytřejší ) , ale ta Veronika je prostě roztomile blbá.A co on potřebuje víc?Veronika se nikam necpe, má ji po ruce a on je asi už moc starej na to hledat zas dál.
Kanadu jim nezávidím.To není Amerika, to je provincie a taky se tak chová
Kolik má kdo na kontě je mi srdečně jedno.Když pracuje, nekrade ze státní kasy je to snad jeho , ne ? Co je komu do toho ?!!!
Já jim ten "luxus" vůbec nezávidím, majetky a peníze nejsou v životě všechno. Přesto se musím usmívat jak Veronika - úplná nula a nicka se musí nyní vehementně Jaromíra držet jako klíště, protože prachy jsou u ní Alfa i Omega ! Pokud se jí podaří dotáhnout ho i k oltáři nebo mít alespoň s ním potomka, bude ta děva vychlemstaná až do konce života !
Prosím lidi, nezáviďte jim . Z vašich příspěvků to úplně čiší.Ono není důležité, odkud Veronika pochází, či jaké má vzdělání, ale důležité je to, že je Jardovi s ní dobře.Tak buďte přející, ano? Děkuji.
normal hotel stredni tridy (panelak) , vidis tam ten maly vyklenek pro snidane , v kdejakym pensionu v rakousku se ohybaji stoly ...pan redaktor by rad na sluzebni cestu ?
Ty nejsi tak hloupá a ošklivá, tak co blbneš? Všichni žijeme na této planetě a lidi se mají mít rádi, být bez falše a hamižnosti. To je to hlavní.
A ulvární seriály nekončívají dobře, jelikož kdo chce být tak moc sledován, tak za moc nestojí. A ti druzí si soukormí dokáží uhlídat.
Jakej luxus, vybavení ve všech lepších hotelích. Já sem Jágra milovala, když byl mladší, rychle bruslil, vlasy mu vlály pod helmou,
dával góly. Ale teď? Pořád se ukazuje v bulváru, přitrouble se
usmívá nebo plácá nesmysli. A ten jeho soukromý život je prostě
no nic.
Proboha nezáviďte tak moc. Jágr si vše zaslouží, veškeré peníze má poctivě vydělané. Naši republiku zviditelnil v tom nejlepším světle.Přeji mu hodně štěstí a ať mu to s Verčou vydrží!!