chaluge ano Ela Anrow potažmo -bello-
a ještě tu o červené karkulce tlustá koule z Bohnic,a zapomněla jsi že má 3 firmičky hééééč a ty máš zase *** co?
13. 06. 2016 18:14
Preco zbytocne urazas? Ma pravdu. A takto rozmysla mnoho zien po 50-ke co su z nejakých dovodov same a uz sa nechcu viazat. Ono robit nejakému chlapovi full servis sa uz chce maloktorej, a radsej privitaju takyto volny vztah. A ver ze to funguje. A divil by si sa kolki takto aj ziju. Kazdy ma svoju slobodu,ale zaroven aj partnera. A zije tak aj moja domaca, u ktorej som momentalne na podnajme. A funguje to. Vo svojom okoli to vidim dost bezne aj ked Tebe sa to zda divne. V tomto veku predsa uz kazdy si odzil svoje, sex uz nie je na prvom mieste, ale pohoda vo vztahu a osobna sloboda oboch.
Ty stara zakomplexovana smudlo jsi hloupa a pruhledna ty tve piitomoucke vulgaritky jsou smutne ne vtipne. To že si léčis mindraky v bulváru svědčí o všem
Určitě je to "bezpečnější", jelikož žít vedle sebe svedou jen velmi kvalitní jedinci, nestačí jeden. /A nebyl by to snad přímo zázrak, aby se tací potakli?/