Jedinečný čas grilování nejrůznějších dobrot začíná! Kdo by neměl rád svěží jarní odpoledne a teplé letní podvečery, kdy si na zahradu začnete ze svého domku, chaty či chalupy nosit všechny ty vidličky, obracečky, misky s marinádami, kusy masa či klobáskami, lahodnými dipy, ovocnými špízy či sýry. Už se vám sbíhají sliny? Grilování je obřad, který milují všechny generace. A zdá se, že letos, kdy budeme nejspíš většinu své dovolené trávit v tuzemsku, si ho užijeme mnohem častěji. Pro ty, kdo tápou, jaký gril si na nadcházející sezonu obstarat, jsme na následující dvoustraně shrnuli základní fakta, jež je dobré před jeho koupí znát. A pro všechny je tu pak 50 grilovacích receptů, z nichž si určitě vyberou nejen masožravci, ale i příznivci zeleniny či čerstvě upečeného pečiva.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.