Jarní zelenina chutná: Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jarní zelenina chutná: Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou

POTŘEBUJETE: 500 g mladých kedluben, sůl, mletý pepř, hladkou mouku, 1 – 2 vejce, strouhanku, olej na smažení Na omáčku: 200 ml zakysané smetany, 125 ml smetany ke šlehání, 1 stroužek česneku, nasekané bylinky (kopr, petrželku, pažitku…)
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.