Šok Michala Davida: Mystické propojení s Gottem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok Michala Davida: Mystické propojení s Gottem

Přestože byli žánrově trochu odlišní, pojily je nejen pracovní vztahy, ale také dlouholeté přátelství. Zpěvák Michal David (59) dokonce uvedl, že se pouto nevztahovalo jen na něj a na Mistra, ale také na hudebního skladatele Karla Svobodu (†68).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

papouskova
27. 04. 2020 12:35

Vážená paní, vy jste psychicky nemocná, jděte se léčit. To, co zde píšete je pouze vaše chorobná představa a mně je vás upřímně líto.

hanainge
26. 04. 2020 20:01

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Karel Gott jenom občas spolupracoval s Michalem Davidem a Karel Gott nikdy nebyl přítelem Michala Davida, protože Michal David je rafinovaný člověk, který občas udělal falešnou reklamu s celebritami. To všechno řekl mi Karel Gott sám!!!

Dále není pravda, aby Nelly Žofie se jmenovala „Gottová“, protože Nelly Žofie není dcerou Karla Gotta a Nelly Žofie se nenarodila dne 28.05.2008, ale už dřív a Nelly Žofie má jiné rodiči a její rodiči s Nellynkou ve skutečnosti bydlí v městě Kladnu. Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila!!! To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.