Vánoce Dominiky Gottové: Takhle to bylo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vánoce Dominiky Gottové: Takhle to bylo…

Ačkoliv se musela nejstarší dcera Mistra vyrovnat se smutným odchodem tatínka, přesto se na vánoční svátky Dominika Gottová (46) těšila. Měla je totiž strávit se svojí maminkou. Jak to dopadlo?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

tadam.0788...@...
18. 02. 2020 12:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
30. 12. 2019 17:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
29. 12. 2019 01:23

dianthos@...
fakta jsou takováto:
Dominika byla už na základce blbá jako tágo, hotelovku ( na servírku ) vystudovala jen díky jménu.Neumí, opakuji neumí několik cizích jazyků.Ten blábol pustil do oběhu kdo ?!
Jak se starala nebo ne o svého muže nevím ani já, ani vy a já osobně nevidím manželství jako jen závazek starat se o druhého. Ale vím, oběma se v tom životě " bez hranic" líbilo. A ještě něco ! Když někdo čerstvě načapá partnera v posteli s jinou a vzápětí mu ale přeje k vánocům, pak je to sám rozervaný magor, co neví co chce a jak s tím naložit! Dominika Gottová si od svého finského cvoka odskakuje často a zas se vrací a tak pořád dokola.
Je dobře mít přesné výrazy pro jasné věci.

Dianthos
29. 12. 2019 00:17

Rydlo - žena, která má ráda a cítí soucit s mužem, se kterým prožila téměř 20 let, mu přeje štěstí a pošle mu vánoční přání. Tím spíš, když ví, že on je nemocný a o kontakt s ní velmi stojí. Ona ho opouští z pudu sebezáchovy, ne proto, že by ho nenáviděla.
Pronajmout si vlastní byt je zbytečnost, navíc na to momentálně ani nemá. Nemůže ve své situaci bydlet sama, potřebuje společnost, blízkost lidí, kteří jí mají rádi a kteří jí podporují. Mamince je nejlépe v domově, kde žije. Když Dominika pracuje, byla by maminka stále doma sama bez případné pomoci.

Dianthos
29. 12. 2019 00:08

Tryskomys - dokázala vystudovat střední hotelovou školu, hovoří plynně několika jazyky, většinu svého života pracovala jako provozní v restauracích. Dokázala poplést hlavu jednomu z nejlepších světových muzikantů a udržet si jeho lásku více než 19 let. Neopustila ho ani když onemocněl, ale starala se o něho. Kdyby ho nyní neopustila, manžel by to neudělal. Zřejmě byla dobrá manželka. Zřejmě má dobré srdce po svém otci.
Pro někoho je to možná málo, co dokázala. Ale málo to rozhodně není.

aveneta
28. 12. 2019 21:00

AliAlice - souhlasím s Vámi, tato "dcérenka" se tedy vůbec nepovedla Gottovi....doslova parazit !!!!

AliAlice
27. 12. 2019 20:35

Je to lenošná veš,která si s tím svým Timem sedla....V podstatě parazitovali na Gottovi,a táhali z něho jenom prachy....je to nesympatická osoba,nevěřím jí ani slovo. Ta mluví pravdu jenom když se splete...

rydlo
27. 12. 2019 18:48

tryskomys- Zatím dokázala od doby, kdy ji dal Gott „penízky” a kdy dostala penízky za prodaný byt, za necelé tři roky rozfofrovat s tím svým nemakačenkem skoro 4 miliony. A už dva roky před svou smrtí jim musel Gott opět „půjčovat”! Skoro to vypadá, že opravdu tady čeká jen na závěť a pokud ještě něco dostane, vrátí se k Timovi a ke starému způsobu života. A která rozvádějící se žena posílá svému skoro ex přání k Vánocům, když jí tolik ubližoval? Pokud jak říká, že se vrátila natrvalo, proč bydlí u přítelkyně a nenajde si byt a nenastěhuje si k sobě matku? A pokud jí Gott už nic neodkázal, bude ještě na všech fotkách předvádět tu naučenou stále stejnou masku „smutku”?

-bello-
27. 12. 2019 17:23

U dospělého člověka jsem se s výrazem " penízky " setkala jen jednou. Kdysi jsem si našla video s Plzákem a jeho poslední mladou ženou.Během hovoru mnohokrát ta jeho původem povolání prodavačka zmínila slovo " penízky " a cílila to slovo neustále na svého Plzáka.
Jen debil ( kromě Harpagona ) nazývá peníze " penízky " a jen chudák je pořád zmiňuje!
Barmanka, servírka, manikýrka Gottová neví, kdo je Harpagon a je trapná, jak ta Plzáková!

tryskomys
27. 12. 2019 13:47

Pište správně,měla finského chlapa ne švédského,ted čeká na závět po Gottovi,takže nic nového u téměř 50leté ženské nečekejte,doted nic nedokázala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.