Nová DPH: Zdraží rohlíky... zábavu, sex i smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová DPH: Zdraží rohlíky... zábavu, sex i smrt!

Vláda Petra Nečase (ODS) chystá od příštího roku sjednocení obou sazeb DPH na 19 procentech. Hlavně věci, které jsou dnes ve snížené desetiprocentní sazbě, jako potraviny, léky, voda či teplo, nás tak vyjdou dráž.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bobina
19. 02. 2011 09:21

Navíc lidé jsou systematicky díky bulváru ,masmédiím všeobecně a tlačeni do toho věřit tomu co se jim předloží,jsou čím dál tím línější používat mozky a chovat se zodpovědně. Tady se díky politikům,facebooku a masmédiím daří rozšiřovat myšlenky ubohých jedinců,které jsou lidem předkládány trpělivě tak dlouho,až jim uvěří. Vláda je nepo­razi­telná,­soudnic­tví je na huntě,zákony jsou natolik ohebné a špatné že si s nimi poradí i průměrný právník a tak tu funguje jen prastarý zákovn o přežití a to že ten silnější požírá toho slabšího.Dokud se lidi nebudou chovat zodpovědně bude to jen a jen horší.

starypes
17. 02. 2011 08:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bobou
17. 02. 2011 06:42

nám nyní jenom zbývá s písničkou jdu jak ten ptáček tralalá... Pak se potkat s čarovným dědečkem, dostat obušek a hurá do senátu, parlamentu atd. To je ale bohužel pouhý sen, i když krásný. Takže má rada je prostinká, kdy vyrazíme do ulic, kdy už se zase sjednotíme? Přestaneme z domova pouze nadávat? V jednotě je síla a internet mocný pomocník!!! Proč neukázat světu, že nejsme ti pose*é za které nás celých 20 let mají?!!! Musíme ale co nejdříve, aby to ti parch*i nestačili schválit!!!

bobosa
16. 02. 2011 18:48

Ja porad rikam ze Necas a cela jeho vlada patri celem ke zdi....a nebo tady udelat prevrat..ale jsme narod hlupaku,,,jak si to ted udelame tak se nase deti budou mit a pokud tady budeme drzet hubu a podporovat takove hnidy jako je Necas tak budou vsichni chudaci,,jen ta pakaz na vrchu se bude mit dobre..

nepokoj
16. 02. 2011 17:20

Nelze nic než souhlasit, lidé byli v době vítězství komunistů víc než zbídačeni krizí i oběma válkami, takže tenkrát jim právo na práci a bydlení muselo znít jako rajská hudba. Za komunistů přišly o život miliony lidí, ale kolik lidí zlikvidovala během staletí katolická církev, spočítal to někdo? Lidé ještě nejsou tak zbídačováni jako tenkrát, navíc se jim neustále servírují v TV pořady o zrůdnosti minulého režimu, když každý režim bohužel žádá své. Jenže v demokracii by se snad většina měla mít dobře... Tato většina ale už tu dávno neexistuje.

hillarka
16. 02. 2011 14:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tabave
16. 02. 2011 13:14

Je neuvěřitelné,co si vláda dovoluje. Místo aby se postarala o to, aby přestalo rozkrádaní, tak pořád utahuje kohoutky lidem, kteří za nic nemohou. Nebo si někdo myslí, že obyčejný člověk měl možnost krást a podvádět třeba u veřejných zakázek. Vždycky je mi k smíchu, když ODSáci vyprávějí jak se má každý postarat o sebe a přitom všichni dělají všechno pro to, aby se přisáli na státní zakázky a dojí stát kde mohou, třeba ve správních radách polostátních podniků. Není to jenom ODS, ale celá armáda poslanců a senátorů ze všech stran a ostatní přiživníci typu lobystů. Všichni si zajistili stamilionové platy a ti dole, co makají jak šroubi jim to zaplatí. Vláda okradla lidi o všechny vymoženosti, které měli už od nepaměti a ještě mají málo. Když se zhroutil socialismus, tak jsem jásala, ale to co nastalo je skoro horší. Když si odmyslím to zavíráni a cenzuru, tak co je na tom teď lepší. Pár milionářů, kteří to chytli za správný konec hned na začátku a zbytek je zbědovaný až hamba.Proč myslíte, že se dostali ke korytům komunisti? Lidi na tom byli pomalu jako dnes a měli toho dost. A jednou jim to zase dojde, vezmou kyje a vypráskají tu bandu zase ven.

bobosa
16. 02. 2011 19:58

Jednou jim to dojde?? o tom pochybuju..lidi sou tak blbi ze jim to je jedno..hlavne tem co nemajideti..nebo je jim budoucnost deti uplne ukradena...ja osobne bych to s..kurvence Necase oddelal...ten zmr.d si pakuje bachor na ukor nas ostatnich,,zvysovat do nekonecna zradlo je nejvetsi svinstvo co muze vlada udelat..Volte do vlady matky s detma..ne prachate vsi...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.