Anglie na nohou! Konflikt vévodkyň nabírá na síle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Anglie na nohou! Konflikt vévodkyň nabírá na síle

Už několik měsíců mezi Kate (38) a Meghan (38) panuje napětí. I když se mohlo zdát, že po emotivním projevu vévodkyně ze Sussexu, kdy jí pak měla úhlavní rivalka dokonce zatelefonovat, aby jí dodala odvahy, vše spěje k lepšímu. Zázrak se ale bohužel nekoná. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
18. 02. 2021 03:05

No ony obě holčiny mají dost.Sobecká a líná Kate rozpracovala chudinkovství do nejmenšího detailu a každý člen královské rodiny jí je dobrý jen jako zdroj vylhaných historek o jejím nekončícím a neutuchajícím utrpení.Meghan jako většina Američanů nechápe že jinde prostě jednají jinak,že když se chce vypovídat musí dát najevo že o to stojí,jinak by to královská rodina pokládala za vměšování do soukromí.Harry taky není zrovna nápomocný se svým přístupem že všichni se podřídí jejich přáním.Pro něj samotného to kdysi platilo,i když se choval jako těžký pitomec všechno mu prošlo.Teď rozkošná Kate trpí tím že se musí o publicitu s někým dělit a kope kolem sebe jako vždy,ale když topila hlavně Camillu a Charlese jako následnický pár a Beu a Eugie protože ty mají titul princezny který Kate královna neudělila, Harrymu to bylo fuk.Teď pomocí spřátelených novinářů Kate topí Meghan a Harryho a je to zase fuk všem ostatním.A když Meghan přišla zvenku do zaběhnutého systému nemůže čekat že se jí všichni přizpůsobí.Nemůže otravovat personál v pět ráno s tím že je pracovitá,nepsaným pravidlem je že před sedmou ráno kolem vás nikdo skákat nebude,i kdyby byla královnou.Zvlášť v takovém prostředí kde znamenají zvyky a tradice mnoho.

6alexandru...@...
18. 02. 2020 13:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tryskomys
26. 11. 2019 15:42

Nevím,co kdo čekal od béčkové herečky hraje si svou roli dál.myslím tím,ona je chudinka nikdo se jí neklaní,anglická monarchie je jí málo,plebs je plebs.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.