Zase už to voní v kuchyni vanilkou, perníkovým kořením, zázvorem, skořicí, ale i pomerančovou a citronovou kůrou, rybízovou marmeládou, jemně mletou kávou a někde možná i Tuzemákem… Nejen z těchto ingrediencí se totiž pod našima rukama začínají od prvních prosincových dnů postupně rodit vanilkové rohlíčky, ořechové košíčky, vosí hnízda, linecká kolečka, medové perníčky či máslové kokosky. Pečete pořád dokolečka to samé? Sice léty prověřené, ale přesto už je to trochu nuda? V tom případě možná vezmete zavděk naší speciální sváteční přílohou plnou receptů, klasických i vpravdě neotřelých až luxusních, na vánoční cukroví. Celkem jsou jich čtyři desítky a ten „svůj“ mezi nimi najde i bezlepkář či vegan. Tak si nachystejme zástěrku, potřebné suroviny a dobrou náladu, vždyť předvánoční pečení je už skoro za dveřmi…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.