Úžasné podzimní menu: Bourguignon v troubě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Úžasné podzimní menu: Bourguignon v troubě

POTŘEBUJETE: 1,5 kg hovězího masa (krk nebo zadní kližka), 100 g pancetty nebo libovější slaniny, 1 mrkev, malý kousek celeru, 1 malou cibuli, 2 stroužky česneku, 2 lžíce rajského protlaku, 3 lžíce hladké mouky, 750 ml červeného vína, 300 ml vývaru, 30 g másla, 1 bobkový list, 3 – 4 větvičky tymiánu, 200 g drobných žampionů, 20 malých šalotek, olivový olej, sůl, mletý pepř
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

9nodomainn...@...
18. 02. 2020 13:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.