PLODY PODZIMU: Hruškový koláč po francouzsku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PLODY PODZIMU: Hruškový koláč po francouzsku

POTŘEBUJETE:2 vejce1 lžíci vody100 g moučkového cukru100 g polohrubé mouky1 lžíci rostlinného oleje½ lžičky prášku do pečiva3 hrušky1 hrst ořechů1 lžičku skořice
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rwarda@...
18. 02. 2020 16:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.