Nečekaná změna u Plekance: Může za to nejspíš Šafářová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekaná změna u Plekance: Může za to nejspíš Šafářová

Tomáši Plekancovi (36) evidentně prospívá vztah s Lucií Šafářovou (32). Fanoušci na sociální síti se ve velkém shodují na tom, že po boku tenistky je hokejista šťastný a zaznamenali u něj dokonce radikální změnu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

qsimo.maan...@...
18. 02. 2020 17:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

syas@...
15. 07. 2019 15:18

Bello, do smlouvy si každý může napsat co chce. Pouhé stvrzení notářem neobsahuje kontrolu jejich obsahové a věcné správnosti. Smluv ve kterých jsou záměrně uvedené i z hlediska platných právních norem uvedeny věci nepřípustné jsem už viděla taky dost. Zvláště neznalí se často chytí. Jak se vidí Vondráčková je mi ukradené. Ať rozhodne soud. Spíš se divím vaší potřebě primitivních urážek na její adresu, ale vám to zjevně dělá dobře.

-bello-
15. 07. 2019 11:17

syas@...
píšeš blbosti.Pokud by dohody odporovaly zákonům, nebyly by.Stvrzuje je notář a před dohodou je porada s advokátem.
Vondráčková je jak v pohádce Rybářova žena.
Jedna otázka k tobě:
jak si myslíš , že se vidí Vondráčková
a) jako vzorná biomatka, kojící matka roku, pracující herečka ve filmovém prům. , rovnocená partnerka muži a manželovi , nebo
b) jako vydržovaná děvenka

To by mě zajíímalo.

-bello-
15. 07. 2019 11:09

Mohla by si Vondráčková už konečně sundat ty brejle z temene hlavy?Buď tam má pleš, anebo si přijde ta husopaska zajímavá ?! In to n e n í , ale do provinční Kanady to k ní ještě nedorazilo asi. Pokud nemá 5 dcl tužidla a nastavené vlasy , je jak splihlá slípka.Herecká DIVA z Babovřesk a propadáku od Hanzlíka by se měla stydět sem vůbec sem přijet a neustále se debilně prezentovat jednou na Karlově mostu, pak zas na náplavkách atd. ! My ta místa známe a ona je nezajímavá.
Fuj ! Chtít odkrojit děti od táty jen proto, že JÍ se tam líbilo a měla všude otevřeno proto, že byla zavedaná jako TA od NHL hráče­.Vyso­koško­lačka a nemá tušení o povolení 2. rodiče?
Měla by už přestat hrát roli uhihňaný marmelády a začít budovat " kariéru " PhDr. přes umění, zejména pak pohádky!
Bože , jak může být Karlova univerzita tak prodejná!
Fan klub tady má silný, ale asi je složen jen z chudých samoživitelek, který si kompenzují nenávist za to, že si samy nevysoudily víc.Dále je složen z lidí, kteří nemají hudební sluch a vkus a dále asi starých lidí, co vyměnili starou dechovku za tu novější , Lucinčinou

fany22
14. 07. 2019 19:56

syas- za vykonané domácí práce zcela jistě NE! To by zaplakala. Požaduje odškodnění za ušlou kariéru a zajištění manželky do budoucna. A tím se spoustě lidí zprotivila. Někteří ani nezaregistrovali, že tady v posledních letech nežila. Není invalidní, neopečovávala ho 20 let ( tedy neopečovávala vůbec), neztratila svou kvalifikaci. V kariéře pokračovala. A nebýt jeho, nezahrála si ani ve tom " kanadským skvělým bijáku.".. Podporoval ji. A těmi všemi lžemi se tolika lidem zprotivila, že se ani nedivím, že nyní taak touží po Kanadě. I když všechny roky tvrdila, že domov má tady. Ona ani nemůže těm svým slípkám bez rozumu vysvětlit, co vlastně chce. Musela by přiznat, kolikrát lhala. Prostě je to lhářka bez skrupulí. A mít předmanželskou smlouvu je u bohatých naprosto normální. Jen prostoduché zlatokopky si myslí, že svým tělem, které pár let poskytnou boháči, budou zajištěné do konce života. Neblázněte.

syas@...
13. 07. 2019 18:29

To bude asi nějaký omyl, tady nikdo nepožaduje kompenzaci za vykonané či nevykonané domácí práce a už vůbec se podíl na společných příjmech nepoměřuje vzhledem k platu uklízečky, opatrovnice dětí, prostitutky, učitelky, zdravotní sestry nebo náhradní matky. Kromě toho domácí práce a péče o děti se dnes běžně dělí mezi oba manžely (alespoň v tomto a minulém století) takže těchto služeb využíval i on, když se na nich nepodílel. Ve fungujících vztazích navíc nikdo nikomu nepředhazuje, že jeden vydělává např. jako manažer více a někdo méně, protože pracuje např. v pomáhající profesi. Manželství a společné jmění manželů je naprosto běžný a osvědčený právní institut, chránící oba partnery. A nejsou to vždy jen ženy, kamarádka financuje celou rodinu, protože její manžel onemocněl rakovinou. Ano, pan Plekanec chtěl pro sebe výhodný hybrid, chtěl se oženit a přitom se nemuset dělit s manželkou v případě rozvodu. No, raději se ženit neměl. Ale třeba to zvládne a bude jí moct vyúčtovat i tu placenou pomoc ve společné domácnosti. Píšete o zabezpečené ženě, co tím myslíte? Z toho co píšete byla pouze pracovní síla, kterou živil a šatil na základě úklidu v domácnosti, toho že mu rodila děti a starala se o ně. A je na jeho libovůli co jí dá. Po tom co si dovolila mu vzdorovat to asi slavné nebude. Vztah s takovým člověkem je noční můra.

Dianthos
13. 07. 2019 13:43

Syas Je naprosto v pořádku, když má rodina personál. Ale pak nemůže žena tvrdit, že byla na všechno sama a vyžadovat kompenzaci za domácí práce, za které už dostal zaplaceno někdo jiný.
Žena, která zasluhuje kompenzaci, je ta, která je na děti a celou domácnost a ještě podporu manžela sama a některá k tomu ještě pracuje. Taková žena je přetížena. Toto ale zdaaaaleka není případ LV, která si pouze hrála. Plně zabezpečená, milovaná, hrající si se svými dětmi a svou kariérou. Takové prázdniny.
Ohledně antikoncepce vážně nevím. Poněkud intimní otázka. Pleky měl dlouholetý vztah a v pořádku. Vondráčková si do svých 31 let také poradila. Kdyby bylo dítě oboustranně plánované, při tom, jak se snažila těhotenství a termín početí utajit, by jistě byla nejprve svatba. Nebo veřejně oznámené zásnuby. Ty ale přišly až v dubnu, když už byla těhotná.
Ohledně dohod - dohoda je dohoda. Nikdo jí nemusí uzavřít, když nechce. Když už jí někdo podepíše, má se jí držet. Popření vlastního rozhodnutí vypovídá o charakteru.

syas@...
13. 07. 2019 12:59

Odjakživa se snaží různí vyčůránci sepisovat dohody, které odporují morálce, zvyklostem, zákonům, včetně ústavy. A je pak na nezávislém soudu, aby věc správně posoudil. Pak mívá zákon navrch nad ujednáními, která odporují platným právním normám. To se u soudů děje dnes a denně. A další věc, můžete mi vysvětlit jak se LV podařilo otěhotnět bez vůle pana Plekance? Alespoň vy ho vykreslujete jako chudáka, který na jejím dvojím otěhotnění snad neměl podíl a vlastně jej snad ani nechtěl. Já tedy nějak doufám, že o existenci antikoncepce nějaké ponětí měl.
Plus je obdivuhodné, že věnujete tolik času abyste zjistill/a co LV vaří, ale i tak si nemyslím, že hodnota ženy se určuje podle její schopnosti vařit. Navíc informace z FB asi nebudou úplně vyčerpávající. Pokud chlap není věčně doma, za cenu vysokých výdělků, tak nevidím nic špatného na tom, že si matka od malých dětí bez babiček koupí službu jako je úklid, hlídání dětí a podobně. Mít malé děti je opravdu krásné, ale je to záhul na 24 hod. denně, zejména v prvním období po jejich narození. Jejich děti rozhodně nevypadají, že strádají, hlavně ne citem od maminky.

DWEI
12. 07. 2019 20:38

Sluší jim to - Tomášovi Plekancovi a Lucii Šafářové přeji krásný a pohodový život!!!!! Lůca Vondrlovic to snadné mít nebude s hledáním nového partnera, ale třeba se Hádek už zase plíží v noci zahradou.....

Dianthos
12. 07. 2019 20:11

Syas, já považuji za normální dodržovat DOHODY. Pokud se před uzavřením manželství na něčem dohodnou, dobrovolně to podepíší, tak to mají dodržet. Ona svou kariéru nepřerušila, pouze omezila, ale to by kvůli dětem musela, i kdyby byla v Čechách. Do Kanady za ním šla dobrovolně. Rodinného života a dětí se už nemohla dočkat, tak šlo všechno rychle.
1. Kdyby nebyla těhotná, tak by si jí nebral, takže se vlastně oženil se svým synem.
2. Bylo jí 31 let a musela dobře vědět, co se očekává od hokejové manželky, do čeho jde. Souhlasila a i veřejně prohlašovala, že se usadí, že tento muž jí za to stojí.
Takže kde byla chyba? Že se Plekanec po pár měsíční známosti oženil, protože jeho dítě bylo neplánovaně na cestě, nebo že uvěřil v podstatě neznámé ženě, že se změní a bude dobrou manželkou?
Tristní je to, že po sedmi letech manželství, se dvěma dětmi, prodělává na facebooku školu vaření. Chlubí se bábovkou z pytlíku, která jí ještě vytekla... Po ukončení kariéry v NHL by stejně šli od sebe, protože kladenský klub takový servis pro hráče neposkytuje a u Plekanců je normální jíst a vařit domácí stravu. Vondráčková by musela okoukat styl Plekyho maminky, aby ta rodina mohla být štastná.

syas@...
12. 07. 2019 17:30

Z jeho astronomických výdělků se nikdo nepo... Já považuji za normální, že pokud bychom se rozváděli já a můj muž, tak si rozdělíme společné příjmy na polovinu. Může být spokojený, že měl vysoké příjmy, že se v hokeji točí takové peníze. I kdyby u nás zachraňoval 20 lidských životů denně, tak si tolik nevydělá i když lidem kolem sebe by přinesl mnohem větší hodnotu.
Ani to neznamená, že kolem něj musí skákat manželka jako otrokyně. A už vůbec se nemohl čekat, že se mu bude opouštěná manželka ve všem podřizovat, zejména po jeho necitlivém a podpásovém chování. Vystrčit okamžitě vlastní děcka z domu kde se žily od narození, aby si tam mohl nastěhovat údajně týdenní známost je víc než eklhaft. Šafářové fakt není co závidět, ale podílela se na tom od začátku, tak mi jí ani není líto.

Dianthos
12. 07. 2019 11:33

Milena Voháňková - Chcete říct, že kdyby nepodepsala předmanželskou smlouvu a měla nárok na polovinu jeho astronomických výdělků, byla by lepší manželka???

reiner
12. 07. 2019 10:58

Jděte s nimi už do háje. Copak jsou jediní co se rozvádějí a s milenkou je mu zatím krásně? Uvidí se za nějaký čas, až přijdou starosti a běžný život ....

fany22
12. 07. 2019 10:53

Scestné bláboly, které nemají s realitou nic společného. Ten, kdo říká, že rozvést se s tak dokonalou bytostí, jako je LV, je něco nemyslitelného nebo absurdního, se pasuje do role blázna. LV ukázala svou pravou povahu včetně věčného lhaní... Ten sňatek byl omyl. A teď se rozvádějí. To je vše.

prochaskanamoste
12. 07. 2019 10:00

oběma jim to náramně vyhovuje, že bulvár jim fandí, neodsuzuje za nic. Ženatý, otec rodiny, nechal za sebou mladou krásnou ženu, dva malé klučíky, kvůli milence, kterou nikdo nechtěl, tak se vpasírovala do rodiny, do manželství,které rozbila a hned se pojistila těhotenstvím. Sprosté a na cizím neštěstí, to jí štěstí nepřinese, přeju jí, aby jí to udělala jiná, aby si vychutnala, jaké to je, když drze odloudí rodině manžela a tatínka.

fany22
12. 07. 2019 09:10

Nechápete, že oni to do bulváru neposílají?? Že teď dali jeden článek do Dnes a bulvár to rozkouskuje a žije z toho sakra dlouho? A nejlepší jsou ty vytržené věty z kontextu, na které fanynky LV reagují jak když je něco píchne. TP a LŠ reklamu opravdu nepotřebují. Nechte je žít.

mirvond@...
12. 07. 2019 08:05

Strojené a vynucené úsměvy ženatého Plekance a jeho těhotné milenky přesvědčí málokoho. Jak už tu bylo nedávno napsáno, opravdová láska nepotřebuje reklamu, nepotřebuje palcové titulky v bulvárech ani fotky s křečovitým úsměvem a neustálé zdůrazňování, jak jsou šíleně zamilovaní a šťastní, co všechno si pořídili apod.. Už je toho moc a je to trapné a ubohé.

mirvond@...
12. 07. 2019 08:01

dianthos ... děkui za přednášku ... zbytečně dlouhá... kecy v kleci...

picoda
11. 07. 2019 23:43

corsa
11. 07. 2019 22:45

Jeho úsměv není upřímný. Je na truc Vondráčkové. A je to poznat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.