Plekanec a Šafářová zakládají rodinu: CO ZPŮSOBILO OZNÁMENÍ O MIMINKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Plekanec a Šafářová zakládají rodinu: CO ZPŮSOBILO OZNÁMENÍ O MIMINKU!

Když se na začátku května loučila v Praze s tenisovou kariérou, její blízcí vyslovili přání, aby měla co nejdřív mimčo. A tenistka Lucie Šafářová (32), která teď žije s hokejistou Tomášem Plekancem (36), ho bleskově splnila.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

4mohammed....@...
18. 02. 2020 18:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

wdhpfrtvgh...@...
27. 06. 2019 09:36

Přejít na *** - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

-bello-
26. 06. 2019 01:43

Ta husopaska, co si z rozvodu udělala kšeft se pomine.Ta se pomine! Dobře jí.Prej si hvězda zůstane v Kanadě, tatíku plať a občas se stav! Vyčůraná husopaska s vyjádřováním dítěte.Hihňá se jak puberťačka, kecy má jak puberťačka a nároky jak kalkulačka ! Jestlipak jí Plekanec taky nemusel kupovat hlasy ve Slavíkovi?

Dianthos
25. 06. 2019 15:33

Vondráčková podala žádost o rozvod téměř před rokem. O něco kratší dobu mají vztah Šafářová s Plekancem v rozvodu. Prožili ten čas společně, přežili nezáviděníhodné situace, dá se říci, že se velmi dobře znají. Pokud se rozhodli založit rodinu, přeji jim krásné, zdravé a chytré děťátko, stejně v životě úspěšné, jako jsou oni dva.
I když Lucii Šafářové spíše přeji, aby informace o jejím těhotenství nebyly pravdivé a ona si skutečně mohla prožít své sny, než založí rodinu. Domnívám se, že je možné, že k rodinnému životu jí motivuje partner, který je rodinný typ a jeho děti mu jistě velmi chybí.
Rodina a fanoušci LV, kteří si vylévají frustrace na nové partnerce jejího manžela, by se měli nad sebou zamyslet. Proto, že Vondráčková selhala jako manželka, nemusejí ničit život dobrákovi, který se s ní oženil, když po velmi krátké známosti nečekaně otěhotněla. To ona nedodržela dohody, ona nezvládla být "hokejovou manželkou", což se od ní, samozřejmě, očekávalo. Nakonec nezvládla ani rozvod ve slušnosti a myslela více na miliony exmanžela, než na vlastní děti.
Vinu za její nevydařené manželství a jeho nestoudný konec, nemůžete dávat férové a hodné sportovkyni, která se provinila pouze tím, že "byla po ruce", když už měl Plekanec plné zuby své manželky a chtěl žít normální život v lásce, úctě a harmonii.

kinki
24. 06. 2019 09:12

svatadala, ty v akom storoci zijes??? Mala by si vediet, ze za rozpad manzelstva mozu obaja.

wvxlogxkb@...
23. 06. 2019 20:01

Přejít na *** - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

fany22
22. 06. 2019 19:09

svatadala - asi byste se měla trošku uklidnit. Na nepodařené manželství jsou obvykle dva, a tady se Vondráčková zrovna moc nevyznamenala. Líná a sebestředná, kdo by z ní byl nadšený ? Nežili spolu pořádně dva roky a už ROK jsou odloučení. Kdyby ta malá lhářka nekalkulovala s miliony v Kanadě, už by měli dokonce i ten papír, který je pro vás tak velice důležitý.
Je naprosto normální a přirozené, že dva lidi kolem třicítky, kteří spolu žijí, plánují v budoucnu dítě.
O odtažení táty melou jen zhrzené a opravdu jednoduché osoby. Z kvalitního vztahu neodtáhne nikoho ani miss World. A vy jste zřejmě stará a nevzhledná. Že by sama Vondráčková???

hvtpeetr
22. 06. 2019 17:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

svatadala
22. 06. 2019 17:02

Nejsem žádná puritánka, ale to už je svět vzhůru nohama? To se Šafářová nestydí vykládat s úsměvem, že chce s Tomem Plekancem určitě miminko, jen až on se rozvede? Chová se jako čubka. Odtáhne dětem tátu, ano, byli na to dva a jsou ještě stále s úsměvem. Nepřeji nikdy nikomu nic zlého, ale Šafářové se to vrátí a dobře, že tak. Ať pozná co to je odloudit tátu dětem. Je stará, nevzhledná, spíš babochlap, tak půjde přes mrtvoly, jen když má on to "něco" v kalhotech a prachy. Je to hnus.

uwhaxakb@...
22. 06. 2019 15:56

Přejít na *** - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

jackpot
22. 06. 2019 00:03

Nekdo z hokejoveho prostredi rekl nejaky brept a novinari na tom usili tutovku.. Jeden novinar opisuje od druheho, vyroky vytrzene z kontextu.. zajimave sledovat, jak se v mediich manipuluje. I tento clanek podbizi ctenari svuj nazor.

Vondrackova podala zadost o rozvod. Ten se muze tahnout. Plekanec s LV jsou rozejiti, je jasne, ze budou mit kazdy svuj zivot. Tak to proste je.

Nektere damy z LV fanklubu by se mely uklidnit a priznat si, ze to tak proste je.
Nerozumim proc porad odsuzuji Plekance, ze ma vztah, kdyz je jeste zenaty. Obzvlast v souvislosti s Vondrackovou, ktera mela vztah s Ujfalusim v dobe, kdy byl zenaty a mel male deti! Takove pokrytectvi!

picoda
21. 06. 2019 20:06

6010
21. 06. 2019 17:49

K hytrpetr - hele ty budeš nějaký úchyl.Nech se vyšetřit, než bude pozdě.

fany22
21. 06. 2019 15:39

Pravděpodobně se jedná o novinářskou kachnu, aby bylo o čem psát. Pokud by to byla pravda, byla by to velká radost a štěstí! Život jde prostě dál, a zeměkoule se nezačne točit nazpátek kvůli té kanadské frašce. Přeji i Lucii V., aby se už konečně srovnala, přestala manipulovat a lhát, a začala normálně pracovat a normálně žít. Bude to tak dobře pro všechny, ale hlavně pro ni.

xcarodejka
21. 06. 2019 12:47

Plekanec bude určitě platit alimenty, a nebude se mstít exmanželce přes jejich děti. Jsou aleu takové případy, a pomsta je pro psychotiky prioritou., Soudy to vždy nezvládnou.

hytrpetr
21. 06. 2019 12:07

Najítt nahe zeeny ve vaší
oblasti na toto : linky.tk/nahe

alexa-lexa
21. 06. 2019 08:32

xsedmikrásko--Ono mu nevadilo spustit se jako ženatý s touhle tetkou a myslíš, že mu dělá problém pořídit si s ní dítě, když nemá nic vyřešeného?? Je jen zákeřnej blb, kterej má v hlavě duto jako každá hokejka a chce jen LV co nejvíce škodit a ublížit, což se mu díky pisálkům skvěle daří. Je to fáákt "otec roku" chudáci kluci, kteří teď po příjezdu sem , budou muset čelit bulváru, jak je bude sledovat, to dopustí milující otec??? To udělá jen IDIOT, kterým tenhle dutej plekanec je!! Hlavně, že se tetka drží stranou od jeho rozvodu!! Jen si ho pojistila, aby nevzal kramle, když o ní jinej nestojí, jsou to ubožáci oba. Můžou mít prachů co chtějí, ale charakter nemá ani jeden z nich!!

pelagie
21. 06. 2019 08:10

Vaše hodnocení si nechte pro sebe, nikdo na to není zvědavý, je svéprávný tak ať si dělá co chce, nevíte co tomu předcházelo, takže je to jenom jeho věc a nikomu do toho nic není....

xsedmikraska
21. 06. 2019 07:36

Informace o těhotenství se vaří z vody a jen se předpokládá. Hokejista Plekanec ještě přece nemá vyřízené vše kolem své původní rodiny a již by měl zakládat novou? Nicméně, pokud se to opravdu zakládá na skutečnosti, napadá mne, jen aby to nebyl krok k dalším budoucím potížím. Člověk by měl jednat uváženě a s rozmyslem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.