Klusová ke kauze kojících matek: Je mi vás líto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klusová ke kauze kojících matek: Je mi vás líto!

Tamara Klusová (31) patří mezi matky, které na sociální síti sdílí pomalu vše a nebojí se sdělit vlastní názor. Naposledy se vyjádřila k incidentu z minulého týdne, kdy kojící matku vyprovodila z banky ochranka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vfelipe.fa...@...
18. 02. 2020 20:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

FrantaSvacina
24. 04. 2019 04:25

Jsem muzskej a nikdy mi to nevadilo, nepohorsovalo ani nebudilo nejaky jiny myslenky. Ty muze mit opravdu jen hodne velkej uchylak. A ze zenske nesdilej stejnej nazor jako ma Tamara a vidi to jako vystavovani je na zamyslenou. Zabedneny slepice, nic jinyho.

FrantaSvacina
24. 04. 2019 04:22

Sadia, ze ty by jsi sla do banky mezi kojenim neznamena, ze druha matka ma stejnou moznost. Nevis jestli byla mistni, jestli ji nekdo do banky nevezl, vis hou.no. Vychazis egoisticky ze svych moznosti a podminek a neohlizis se nad ostatni. Tamara ma pravdu a i Matylda, ktera mi neprijde zakomplexovana ani zla. Zlo cpi z tebe a tveho egoistickyho mysleni. Ale kdyz ma nekdo sepici mozecek, neni divu.

matylda-rut
23. 04. 2019 18:59

sadia, nikoho neurážím, nevim kde to čteš. Naopak, píši věcně k článku, to ty a hadaja se navážíte do mě. Mě je jedno jak si to zařídíš ty a kde kojíš. Ale jsou situace v životě, kdy to prostě nejde a musí se kojit tam kde se matka s dítětem nachází. To, že to někoho pohoršuje nebo v tom vidí sexismus či jiné, no promiń, ale pokud i ty takto smýšlíš pak jsi zakomplexovaná a ubohá tupka. Já problém nemám, určitě nejsem zablokovaná a zakomplexovaná jako mnohé z vás. A navíc - nenavážím se do dikutujícich, píši vždy k článku, jen si nenechám sr.át na hlavu a když se do mne někdo blbě naváží , pak to schytá, protože to je něco co nemůžu cítit. Ne já, ale ty a tobě podobní nejste schopni akceptovat názor jiných, můj, Tamary a spousty jiným. Přeber si to jak chceš ve své hlavince, ale naházej svůj hnůj na mě. Ve mne zlo není, ale v těch odporných komentářích proti Tamaře je ho ažaž. Přitom ta žena řekla jen to co všude ve světě je normálka - krom muslimských zastaralých zemí. Patříš snad tam? Piš příště k článku a ne.ser se do mě!

sadia
23. 04. 2019 16:26

MatyldoRut, proč tu urazite každého kdo má jiný názor? Když půjdu do banky , tak si vyberu dobu mezi kojením. A proc bych kvuli tomu mela byt, podle Vás, strašná matka. Staci si to trochu zorganizovat.To Vám zřejme asi nic neřIka. Ve Vás je mnoho zloby, takze problém bude asi nékde jinde, že? Klidnė si kojte kde chcete, když Vám to dělá dobře.

JaNat
22. 04. 2019 22:54

Některé ženy kojí raději o samotě, protože je to dovede k orgazmu. To není nic neobyvklého a stává se velmi často. Ono hekat mezi davy, no nevím.

illenne
22. 04. 2019 22:12

Nechápu, proč se zrovna ona ke všemu vyjadřuje . Své dcery jsem kojila převážně v soukromí. Vše jsem si zařizovala tak, abych nemusela kojit mimo domov. I doma při otevření dveří manželem se dcera otáčela za zvukem, proto jsem chtěla, aby tato chvíle patřila jen mně a dcerce. Když už je nezbytné kojit na veřejnosti, proč ne, ale zase tak, aby nejen matka , ale hlavně dítě mělo klid a ne uprostřed davu a ještě se u toho vybavovat.

JaNat
22. 04. 2019 19:27

ivoadler, jsou jine moznosti nez mocit kde se ti zachce. Prevence.Vždy se dobře a pravidelně vyprazdňujte – udržuje se tím rovnováha mezi tekutinou, která se v prostatě vytváří, a tekutinou, která odchází ven.
Pravidelně se milujte – ejakulace by měla být dva- až třikrát týdně, častěji nevadí. Podle harvardské studie je vhodné ejakulovat dokonce pětkrát týdně. Mnohem více vadí nepravidelnost – například ejakulace několikrát za víkend, a přes týden vůbec ne. Rozdíl mezi milováním s partnerkou a masturbací pros*** příliš nerozezná.
Prostatě nedělá dobře chlad, dlouhé sezení bez pohybu, nárazy a mechanické dráždění rozkroku, ke kterým dochází při některých sportech (například jízda na kole, cyklokros nebo motokros).
Aerobní sporty spojené se zvýšením cirkulace krve v pánvi, jako jsou běh, plavání a chůze v měkkém terénu s nerovnoměrným výškovým profilem, naopak prostatě velmi svědč

ivoadler
22. 04. 2019 17:29

Taky patřím mezi ty, kteří ochcávají stromy, průjezdy i zákoutí. My, co máme prostatické potíže, víme, že se nelze zachovat jinak. Biologie vítězí nad mravy. Samozřejmě, kdo je zdravý, tak má recept na chování. V Číně mohou takto postižení lidé na záchod v kterékoliv restauraci, a zdarma.

matylda-rut
22. 04. 2019 15:46

A až půjdeš, hadaja, jednou parkem, všimni si kolik mužských ochcává stromy a keře a to tě nepohoršuje, že? To ti připadá asi normální. Ty ani nevíš co sebevědomí je. To není hledat soukromí byť na pos.raným hajzlu jen abys nepobuřovala.

matylda-rut
22. 04. 2019 15:42

Na celým západě je to normální, tam už dokonce i muslimky kojí na veřejnosti bez ostychu. Tak mazej, hadaja, kup si burku, chováš se jako zakomplexovaná muslimka, tak se taky tak prezentuj, šup do burky.

matylda-rut
22. 04. 2019 15:40

hadaja, to ty nemáš sebevědomí, když si netroufáš kojit tehdy, když má tvé dítě hlad a mučíš ho hladem, jen proto, aby tvé poprsí nikdo neviděl a nějakej prasák nedostal chuť. Mám dvě děti a nenechala jsem je nikdy hladovět.

matylda-rut
22. 04. 2019 15:38

hadaja, jaké soukromí? Ty jdeš do banky, dítě má hlad a ty ho necháš plakat a hladovět protože ty přeci nebudeš ukazovat své soukromí na věřejnosti ???? No tak to mě podrž, to jsi pěkná hyena a ne máma. Prosím tě koho může kojení pohoršovat?

hadaja
22. 04. 2019 14:58

Matylda se nám rozjela, no upřímné, z toho co tady předvadí to moc na sebevědomí nevypadá.Nevík, kolik odkojila dětí, ale já jsem si soukromí s dětmi užívala a myslím si,že i pro ně bylo dobře, že se nerozptylovaly okolím.No proti gustu..

matylda-rut
22. 04. 2019 14:31

Píšeme rok 2019 a k neuvěření jak se české ženské chovají - zastrašené a naprosto bezcenné se prezentujete. Do vás tak leda kopnout a vy mužskému ještě snad poděkujete. No muslimky.

matylda-rut
22. 04. 2019 14:29

No a jak tyhle vaše příspěvky čtu, musím dodat, že na vás nejen katolíci zapracovali, ale už jste opravdu slušně zblbnuté muslimky. Slovanky vždycky kojily na veřejnosti. Byly uctívány a bylo jim vyhrazeno po dobu kojení lepší místo. To teprve víra katolická a islámská ji ze strachu vystrnadila a vy ovečky béééečky jen kývete hlavou. Joo pohoršení, vystavování, vy jste tak šáhlý. Trochu se mrkněte do dějin, dřív byla i panenka Marie ukazována jako kojící, to teprve nějaký nadržený papež zakázal. Tak šup , mazejte maminy a kupte si burky a držet hlavěn doma zobáky, bo muslim nemá rád, když mu ženská odporuje. 6e vám bude zahýbat je daný a vy budete ovečky i z obyváku vyhnány, tam smí jen mužský.

matylda-rut
22. 04. 2019 14:20

Tamara má pravdu, jen středověká holota je proti kojení na veřejnosti. Že se mužský drbou na ptákovi nikomu nevadí? Kojit smí žena všude. Komu to vadí nemá čumět, nemáme jen jednu světovou stranu a divím se tady babám jak se vší cudností svě děti v rohu pod plachtičkou kojí, joooo jen aby tím nikoho nepohoršily. To že pohoršujete sebe a své dítě už je fuk, jen se skrýt jako šedá myška, jen aby nějakej oplzlej pardál nepřišel na sexuální myšlenky. Jste babizny ještě normální? Vaše dítě potřebuje najíst a vy se s ním skrýváte? Prase je ten co na vás čumí a má špinavé myšlenky. Kojení nemůže nikdy pohoršovat. NIKDY. Ne kojící žena je pohoršení, ale čumící prasák, který za tím vidí sex. Je mi vás líto babizny podělaný, jak se necháte nahnat do rohu a třepete se strachy jako ovce a necháte si namlouvat, že je to předvádění. Dospělí otvíraj držku dokořán, mlaskaj, teče jim omastek od huby, mužský maj nudel na vousech a to není pohoršující? Neee, že, to je jen k blití. Čas aby jste začaly pracovat na svém sebevědomí, husy utápnutý.

paralenka
22. 04. 2019 07:37

Kde bere tahle podivná "biomatka" tu drzost se ke všemu vyjadřovat, když stačí přečíst dva řádky a musí být jasné, jak prázdnou palici má. Možná proto, že umí dělat děti jak na běžícím pásu, ale to zase takové umění není, i my ostatní jsme rodily a odchovaly děti! Celý ten Kluscirkus je póza a předvádění, jak my jsme ti správní a nejlepší rodče, množitelé, šiřitelé jediných správných názorů. Nechť ta nedozrálá dáma odpustí, ale vzhledem k mému věku mi ty ty její názory, nebo spíš předváděčky, připadají úsměvné, pobaví, ale nemají co sdělit.

sadia
21. 04. 2019 23:47

Nemohu pochopit , že některé kojící matky ( naštěstí jich neni mnoho) si rady vybírají ke kojeni nejfrektovanejši mista, aby byly dostatečne vidět . Mam 2 deti a nikdy jsem se takhle předvádět nemusela.

vemenozmojistary
21. 04. 2019 20:59

Mně je líto ošklivé, vydásněné Tamary. Je tak blbá, že mi nad ní srdce usedá 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.