Tajemství milovaných hvězd! Martin Dejdar: Oběť depresí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství milovaných hvězd! Martin Dejdar: Oběť depresí

Dnes je Martin Dejdar (45) stálice první třídy, za život si ale prošel peklem! Věděli jste, že exotický vzhled zdědil po tatínkovi, který byl námořník?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zaj-po
14. 01. 2011 11:59

PAN DEJDAR JE NEJENOM SKUTEČNĚ KRÁSNÝ A MILÝ MUŽ,ALE TAKÉ VELMI CITLIVÝ. NENÍ DIVU,ŽE V TOMTO NÁRODĚ TRPÍ DEPRESEMI-NEBOŤ V TOMTO NÁRODĚ NAMÍSTO LÁSKY A MILOSRDENSTVÍ PANUJE OD DOB HABSBURKŮ/KTEŘÍ MIMO JINÉ POKATOLIČTILI NÁSILÍM ČESKÉ KRÁLOVSTVÍ/ JEN ZÁVIST, ŠKODO­LIBOS­T,ZLO­LEJSTV­Í,PROK­LÍNÁ­NÍ,AB­SOLUT­NÍ SOBECKOST A NAPROSTÝ ODPOR KE VŠECHNĚM,KTEŘÍ OPRAVDU JSOU CELEBRITAMI,KTERÉ TOHO HODNĚ UMÍ.VÍM, ŽE NA TUTO ZÁKEŘNOU NEMOC SE MUSEJÍ BRÁT PŘÍSLUŠNÁ ANTIDEPRESIVA, NEPOSLOUCHAT TY , KTŘÍ DO OČÍ MAŽOU MED KOLEM PUSY A ZE ZADU MAJÍ SNŮŠKU POMLUV A LŽÍ.TAKÉ VELMI POMÁHÁ BÝT MILOSRDNÝ A POMÁHAT VŠEM TĚM,KTEŘÍ PO POMOCI ZOUFALE VOLAJÍ.MARTINE, MÁM TĚ RÁDA A PROSÍM TĚ NEZTRÁCEJ OPTIMISMUS A LÁSKU K ŽIVOTU!!!ŠOUBYZNYS KDYBY JSI V NĚM NEBYL BY BYL OCHUZEN A TO VELMI!!! HLAVU VZŮRU RYTÍŘI.JANA POLÁKOVÁ-HOGROVÁ.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.