Vondráčkova a Plekanec: Svátky jim zkazila šikana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčkova a Plekanec: Svátky jim zkazila šikana

Letošní Vánoce jistě pro Lucii Vondráčkovou (38) a Tomáše Plekance (36) neproběhly podle jejich představ. Štědrý den totiž oslavili ve stínu rozvodové bitvy, jejíž harmonogram nařídil kanadský soud.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fjessicaal...@...
19. 02. 2020 01:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

nemocna
27. 12. 2018 23:54

Lidi vzpamatujte se! jste všichni otřesní jak se to chováte? urážíte, pomlouváte, lžete, navzájem se napadáte, zapomněli jste že jsou Vánoce? co vám udělali oni přímo vám??? nic! je to jen a jen jejich problém Lucka má milence a Plekanec milenku, vyřešit si to musí mezi sebou sami a nikdo jiný do toho nemá zasahovat, chápu že babka Plekancová chtěla vidět vnuky a předat jim dárky, ale zasahovat do jejich rozepře nemá! Lucka má rozum moc dobře ví jaký je tady rozruch kvůli jejich rozvodu a že by tím kluci trpěli jak ve škole od dětí tak i z okolí bydliště a známých, někteří lidé dokážou být hodně zlý jako tady v komentářích, tam mají větší klid a že chtěla Lucka odjed s dětmi na Kubu je kvůli menšímu synkovi, špatně snáší podnebí v Kanadě špatně se mu dýchá, často nemocný s průduškami, rýma a kašel stále a tam mu jeho zdravotní stav podnebí zlepšuje, takže Plekanec otec dětí zavinil svému synkovi že nemůže strávit zimní prázdniny na ozdravném pobytu, Lucka děti neunesla jsou Kanadané, narodili se tam a mají jejich občanství i pasy, jsou tam doma, Plekanec by si mohl stěžovat leda když by byl v Kanadě a Lucka odletěla s dětmi do Čech, ale takhle pitomec podal nesmyslnou stížnost že jim zbytečně vzali pasy a musí být doma, otec sobec myslí jen na sebe a ke všemu dětem narušuje psychiku když je vzal domů kde bydleli společně a měl tam Šafářku, to si neuvědomil jaké to bude pro děti? jaký to může zanechat následek? o děti mu vůbec nejde, předstírá zájem jen aby na ně posílal co nejméně že se bude také starat přímo, ale po rozhodnutí soudu odletí a už bude jen se Šafářkou dělat další děti, kluci mu budou fuk a Lucka potáhne vše sama a tam kde všechno stojí moc peněz, jen at bojuje a Plekanec solí na děti co nejvíc, potom bude pozdě něco po něm chtít, vy všichni se nerozčilujte a starejte se o sebe o svou rodinu a aspoň o Vánocích nebudte zlý, pomlouvačný, prolhaní a urážející druhé, neumíte se chovat líp? a to chcete dávat příklad dětem? KRÁSNÉ VÁNOCE A VESELÝ SILVEST

salisbury
28. 12. 2018 00:33

Vzpamatuj se ty, pises takovy hovadiny .Luca nema v Kanade co delat, je tam da se rict ilegalne. Kdyby tam po rozchodu neletala, mela by klid. Ale letela tam ne kvuli klukum, ale kvuli milionum, ktere chtela z Plekyho vytriskat. Kdyz syn nesnese podnebi v Kanade, tak mu nepomuze ani sem tam Kuba. Kazda jina mama by to nepripustila. Jenze ona nejdriv miliony a pak syny. Pouziva je, to je tutovka. Medialni honicku si zavinila sama a ty nedelej, ze ses objektivni. Kopes za Lucku jak Ronaldo. Lzou a pomlouvaj jen Lucy fandove. A ty nejsi lepsi, tak zalez nadhero nemocna.

DutchSchulz
28. 12. 2018 11:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jarmilah
28. 12. 2018 11:15

"nemocna"....ty jsi ale fakt nemocná..

qwerta
28. 12. 2018 12:12

adeso
28. 12. 2018 11:19

panejo vám taky pánbůh nadělil té hlouposti plnou palici. Vy asi taky patříte k těm, jako Lucinka, co si myslí, že pro ni neexistují pravidla slušnosti. Nezlobte se, ale je to krá.... a vy asi taky.

DutchSchulz
29. 12. 2018 18:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

msml20
30. 12. 2018 12:30

Neurážela bych nikoho kdo neumí pravopis, někteří píší ještě s více chybami. Jde taky o to, jestli má napsaný příspěvek logiku či ne.
Dcera chodila na gymnázium se třemi studenty, kteří v češtině skoro plavali, ale v matematice převyšovali vysoko průměr.
Nakonec vystudovali úspěšně ČVUT, ale češtináři pouze učitelství a angragogiku.

hermanka
27. 12. 2018 22:16

Co si to ta krá va dovoluje nepřát si?Jakým právem?Otec je ťiví a její románek s českým hercem,lezoucím přes plot si uřejmě nafotil i doma sktytýma kamerama Ta neherečka je lhářka a křava

xsedmikraska
27. 12. 2018 21:18

Několikrát jsem se zde snažila písemně podpořit Lucii V., nicméně můj příspěvek nezveřejnili. bt961 , asi jste spadla z Marsu, když můžete napsat takový nesmysl, jakože Lucie V. je bez Plekance nula. Než si Lucie V. vzala Plekance, byla již veřejně známá osobnost. Pokud bych ale vzala Vaše prohlášení za opravdové. Přemýšlela jste o tom, že Váš oblíbenec Plekanec se v tom případě zamiloval do nuly? Vzal si ji za manželku a pořídil si s ní 2 děti? Zvláštní, že?

msml20
27. 12. 2018 22:43

Mohu s vámi zcela souhlasit.
L.V. byla známá už jako dítě, oblíbená mezi svými vrstevníky v různých pořadech, umí velmi dobře několik jazyků, její zpěv se nemusí líbit každému, ale mně se její písničky líbí, vystudovala vysokou školu.
Viděla jsem ji osobně, byla velmi milá, velmi hezká, na nic si nehrála.
V žádném případě není ani trochu vrásčitá, je štíhlounká, jemné rysy,. BUde vypadat dlouho mladě stejně jako její teta Helena.
Myslím si, že nebýt staré báby Plekancové, tak by se ti dva dali opět dohromady.
Ale zřejmě tučné konto tenistky šafářové, která se k němu ani trochu nehodí svým robustním zjevem, sehrálo svoji roli.
Protože, kdyby tato baba nestrkala nos mezi ně, mohlo být všechno jinak.
Je to maminka jejich krásných vnoučat a i kdyby trakaře z nebe padaly, měla by k ní mít úctu a nepouštět do éteru slaboduché a zlé pomluvy. . Jednou toho může hodně litovat.

Leonie
27. 12. 2018 23:22

Člověče, uvědomujete si, co ta vaše křehká krasotinka provedla? Křivárny, podrazy, jenom aby okradla svého manžela o více než sto milionů!!!! Přečtěte si o tom něco!

adeso
28. 12. 2018 11:24

další tupka bez mozku

msml20
30. 12. 2018 12:22

Zato ty máš mozek Einsteina, "zaručená fakta" pavlačové drbny. .

bt961
27. 12. 2018 22:43

Nezverejni, kdyz pises az moc dlouhe. Jsem chlap. Ano, on se do Lucie vskutku zamiloval, bylo mu jedno, ze ona nic neumi a nic nema. Lucie by nechtela po nem miliony, kdyby byla schopna vydelat si na sebe, nezebrala by u neho pro podporu na film a kdyby byla dobra herecka brala by normalni honorar a ne ze by hrala temer zadara. Jeji slava je umele vybudovana, stejne jako vsechny Slaviky, ani jeden si nezaslouzila. Ma dost dobrou bandu posetilych fandu, kteri ji poslilali roky xy hlasu. Jeji rodina ji umele podporila a drzel anahore. To vse se da. Pokud chces jsem schopen udelat z tebe pres noc hvezdu. To vubec neni tezke. Kolik cdecek se vlastne prodalo i hitparady se manipuluji. Nikdy nemuze se svoji idiotskou Tuzi obsadit prvni desitku. Nikdy, umele vyhnane. Jenz za to umele nema penize, to je bohuzel pravda, proto je zavisla na Plekancovi. Safrarova si tvrde vydrela svy miliony a k Plekancovi se hodi mnohem vic., Vi co to je opravdu tvrde makat a ne svindlovat. Lucie Vondrackova je v mych ocich nula a nejen v mych. Jeji charakter je primo odporny.

fany22
27. 12. 2018 22:51

bt961 - vidím to stejně.

nikal
27. 12. 2018 23:00

už jste si šlehnul svou dávku léků... neodkládejte to, ať se zklidníte

bt961
27. 12. 2018 23:17

nikal/fido uz zase s praskami? Zrejme je potrebujete sam. Pravda se vam nelibi? To verim. vy umite delat z lidi blbce, to vam jde, ale nic jineho.

amber15
27. 12. 2018 23:15

Uz jste vyplival vsechen jed?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.