Veronika Žilková (57): Problémy s nejmladší dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Veronika Žilková (57): Problémy s nejmladší dcerou!

Zahrála si dvě výrazné macechy – první v televizní pohádce Dvanáct měsíčků, druhou v show Tři oříšky pro Popelku. Teď ale herečka Veronika Žilková (57) zabalila do kufru skládací stromeček a v pondělí odletěla za manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (61), do Izraele. Vánoce stráví s dětmi daleko od domova a od února ji čeká velká změna – dcera Kordula tu nastoupí do školy a Veronika bude pendlovat mezi Izraelem a Českem...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dqusay_8_0@...
19. 02. 2020 01:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
25. 12. 2018 11:35

Nevím, kdo je " bello " pode mnou a nemám ráda, když můj nick tady napodobuje!

--------------------
K Žilkové mám toto:
byla přijata na FF UK , ale zvládla ani první měsíc docházky, natož aby prošla aspoň jedním klasákem na konci semestru.Blbá je jak poleno.(Agáta je po ní). Přijata byla proto, že její otec Žilka měl styky za minulé éry nevídané a byl pedagog. Mimo jiné však vykrádal učitelům z Lidušky talenty, které si tam učitelé léta piplali a rval si je do svého sboru ( kde talent zabil) a měl se jak prase v žitě.
Utrápená matka pluku Žilková je štěkna jako hrom a ženská sprostá.3 x se vdala a z každého chlapa vyzískala maximum.Barák jí postavil jeden z nich.To, že se tam Stropnický cítil, jak na návštěvě a ona říká " MŮJ " dům hodně napovídá.Ona je šíleně na prachy.
Kordula je hloupá.Možná na tanec nadaná, ale ve škole nestíhá.Americké školství je tak akorát pro ni! 10 x v tejdnu jeden samej test, než ho zvládne, škola pak má výsledky a dostane dotace, protože 99 % dětí přece projde !
Stropnický ztratil na ceně svatbou s Žilkovou.
To, že říká, jak jsou v Izraeli přímo u zdroje je pikantní.Ona je silně věřící katolička, jako její matka a byl i starej Žilka

ivoadler
24. 12. 2018 12:00

Ta krá va si myslí, že bez ní to tady nejde.

zamlzena
23. 12. 2018 15:57

nebezpečná práce v nebezpečné zemi a dítě bych tam určitě nebrala

bello
23. 12. 2018 15:47

NEMOCNA alias ZILKOVA

ta seš teda trapka.Myslíš.že ti na to lidi skočej? Korulka tady bude v pubertě. Chceš tady jen honit chlapy.Vždyř i tu macechu alternuješ se 4 dalšíma .Tak o co jde? Hezky se starej o manžela a ne asazuj mu parohy,Krá v o.

josefvyskoc
23. 12. 2018 10:11

Její dcera Agáta importovala do Ceska tzv. selfiekačery. To prvenství ji nikdo nevezme. Pamatuji se na to dobře, asi tak před patnácti lety. Tehdá způsobila kačeřím zobákem v bulváru doslova revoluci a šok ! Pak ji začali všechny dívky napodobovat. Navíc ona je umí díky tvaru svého zobáku velmi autenticky ztvárnit, tak jako málokterá dívka, a to se počítá taky !

nemocna
23. 12. 2018 10:10

Kvůli chlapovi roztrhala rodinu i na Vánoce, když Stropnický kvůli prachům být v zahraničí tak at si tam za ním Žilková jezdí ale proč nutí druhé a ohrožuje bezpečí dcery v Izraeli, tady má domov, kamarády, školu, koníčky, sourozence, starou babičku která může odejít kdykoliv když má tolik roků a Žilková jí strčí do ústavu ke všemu na Vánoce co když to jsou její poslední? je to sobectví a myslí jen na sebe se Stropnickým, ostatní se musí podřídit at chtějí nebo ne, chudák Kordulka kdo ví co jí čeká tam? v tomto věku má být psychicky v klidu, hormony dělají v těle zmatky a ke všemu ještě ty změny okolní stěhování, nová škola, prostředí, spolužáci, jiný réžim, ze skvělé mámy Žilkové se stala macecha myslící jen na sebe a Kordulka to odnáší nejvíc

adeso
23. 12. 2018 10:51

za tu jalovost byste měla dostat Pulitzerovku

mord
23. 12. 2018 14:08

Co je ti do toho šmudlo starej se o svůj život

-bello-
25. 12. 2018 11:43

nemocna
myslím, že Kordula se nepodělá.Izrael není nijak nebezpečn ý, tam kde je Stropnický.Jje to krásná země a Kordula holt musí s rodiči.Co je na tom tak dramatickýho?
Děti diplomatů to tak mají a neřeší to.Matěj Stropnicklý si tím prošel taky se svou ségrou, ale Kordula je fracek, blbá jak poleno, možná se bojí, že tam nebude za sélebritu, jako tady.Ve škole si jen oddychnou, když madam Žilková bude i s Kordulou v nedohlednu v čudu !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.