Nemocný syn premiéra Babiše: Možná vezl na dovolenou i vás! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemocný syn premiéra Babiše: Možná vezl na dovolenou i vás!

Jako bumerang se na českou politickou scénu vrátila kauza Čapí hnízdo. Syn premiéra Andreje Babiše (64, ANO) reportérům Seznam Zpráv ve Švýcarsku na skrytou kameru řekl, že ho kvůli stíhání v kauze podvodné dotace ukryli proti jeho vůli na Krym. Jeho otec to má za hnusný útok na nemocného.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1saidane.h...@...
19. 02. 2020 03:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
14. 11. 2018 16:04

Byla jsem proti Babišovi.Zatím ale vede republiku dobře, není připostr.tý z Unie.To bych vyzdvihla.Stíhá tolik věcí proto,že je workholik.Stíhá toho hodně. Čapí hnízdo, nechť se šetří, ale to co jsem slyšela z videa je hnusný

Slonková postřehla kořist a svou mediální slávu z ní.
To, jak se na tu matku a ml.. Babiše v kavárně ve Švýcarsku chystají, její " strategie " a la kontráš je na zvracení a ta blbka to ještě zveřejní!
Babiš ml. je odulý z léků na první dobrou je to zjevný a že nemá zcela jasné představy o tom co bylo je jasný taky a celkem budí dojem, že pro Slonkovou a spol. je ideální kořistí.
Proč Slonkovou a spol. ta matka nevykola z baráku netuším!
A člověk léčený na schizku v době, kdy měl akutní záchvaty by měl být hájený, tedy snad uklizený do bezpečí ( hlídaný aby neublížil okolí ani sobě).
Hm hm, psychiatrička si vzala řidiče? není on bodyguard ?

avina
14. 11. 2018 13:29

Kdy bude na pranýři ten, co dataci schválil, vyplatil? Vláda, úředník- debatu povede Kalousek nebo Fiala?! Kalousek to zná, když se vyšetřovalo podnikání švagra. Rozvod,podíl přepsán na manželku, majetek na děti a bylo ticho.

oldedek
14. 11. 2018 13:15

"Babiš vysvětloval kauzu ministrům pět minut. Stačí to, hájí ho Brabec..."

No jó pane Brabec ale u vás je to něco jiného, vy jste nejchytřejší z okresu Horní Dolní a nebýt vašeho pravidelného mytí vlasů, tak máte vzhledem ke své mimořádné inteligenci na hlavě vši jak palce ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.